001 - Escaperoom aglemeen
Scouts Jan van Speyk vliegen over

Scouts Jan van Speyk vliegen over


Geplaatst op: 15 september 2020

Een parcours over, nat en vies worden….oftewel ‘overvliegen’: als scout kom je er niet onderuit. Bij Scouting Jan van Speyk is het overvliegen altijd weer een uitdagende en gezellige activiteit.

De oudste kinderen van de speltakken (leeftijdsgroepen) vliegen over naar de volgende groep. Het parcours begint met een stormbaan gevolgd door een steile wand, waar de deelnemers op moeten klimmen. Vervolgens moeten zij, volgens de traditie, een paar keer de sloot over met een touwbrug, zwembanden en een vlot. Hoe ouder de deelnemer, hoe moeilijker het parcours werd gemaakt. Aan het einde van het overvliegparcours werden de scouts opgewacht door hun nieuwe speltak.

Ben jij tussen de 5 en 88 jaar oud en zou jij een keertje willen kijken bij scouting? Dat kan! Kijk dan op www.janvanspeykgroep.nl voor meer informatie.

Laatst bewerkt op: 15 september 2020 06:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouts Jan van Speyk vliegen over

Een parcours over, nat en vies worden….oftewel ‘overvliegen’: als scout kom je er niet onderuit. Bij Scouting Jan van Speyk is het overvliegen altijd weer een uitdagende en gezellige activiteit. De oudste kinderen van de speltakken (leeftijdsgroepen) vliegen over naar de volgende groep. Het parcours begint met een stormbaan gevolgd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: