001 -Family
Inloophuis ’t Anker nu echt verhuisd

Inloophuis ’t Anker nu echt verhuisd


Geplaatst op: 15 september 2020

Inloophuis ’t Anker, voor mensen die te maken hebben met kanker, is oktober vorig jaar verhuisd naar de Karekiet 49. Voorheen was het inloophuis gehuisvest bij S.V. Argon en daar was nog steeds een groot naambord zichtbaar op de gevel. Ook stond nog een groot en zwaar anker op de locatie aan de Hoofdweg.
De verhuizing was een hele klus en het blok beton met het anker en het (te) hoog hangende bord waren zaken die niet zo makkelijk meeverhuisd konden worden. Nu zijn beide laatste loodjes gedaan. Met dank aan de firma A.W. Rijneveld Infra en T.C. Gortenmulder die met resp. shovel en hoogwerker/verreiker anker en bord van hun plaats gekregen hebben.

Het anker staat inmiddels op het plein aan de Karekiet en maakt zichtbaar waar het inloophuis is. Een anker als symbool van hoop in bange tijden, als teken dat iedereen die ‘geraakt wordt’ door kanker, als (oud-) patiënt, nabestaande of naaste, mag ‘aanleggen’ en welkom is op dinsdag en/of donderdag van 10.00u tot 15.30u. ’t Anker biedt in een veilige omgeving (RIVM-maatregels zijn van kracht) lotgenotencontact, een luisterend oor en ontspanning en afleiding. Zie www.inloophuishetanker.nl of bel 06-27 18 14 16 of 06-18 07 28 67 voor nadere informatie.Laatst bewerkt op: 15 september 2020 13:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker nu echt verhuisd

Inloophuis ’t Anker, voor mensen die te maken hebben met kanker, is oktober vorig jaar verhuisd naar de Karekiet 49. Voorheen was het inloophuis gehuisvest bij S.V. Argon en daar was nog steeds een groot naambord zichtbaar op de gevel. Ook stond nog een groot en zwaar anker op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: