001 -Family
Burgemeester Oude Kotte twee keer te gast op Radio Aalsmeer

Burgemeester Oude Kotte twee keer te gast op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 15 september 2020

Burgemeester Gido Oude Kotte is de speciale gast in de jubileumuitzending van ‘Door de Mangel’ en hij schuift ook aan bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’ komende week. 

Sinds september 2013 ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio. Na zeven jaar ontvangt de talkshow maandag 21 september de 300e gast. Deze mijlpaal wordt gevierd met een speciale gast, namelijk burgemeester Gido Oude Kotte.

Afgelopen maandag was Daniël Harting de 299e gast. Hij werkt als HRM-medewerker bij Scheepswerf De Vries en heeft daarnaast een jachthaven aan de Uiterweg. Hij noemde zichzelf eerlijk en stabiel en bij hem is afspraak ook afspraak. De Buurter gaf als antwoord op de vraag van Ruben Spaargaren dat iets doen voor andere mensen zijn grootste droom is.

Geheel in traditie van het programma droeg ook Harting een opvolger voor en dat is Karlo Buys geworden. Hij is een van de laatste kwekers op de Uiterweg, maar moet echter een weekje wachten om als 301e gast naar de studio te komen. Heb je ook een vraag voor de burgemeester, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858. 

Terug naar het begin bij ‘Sem op Zaterdag’

Het is deze maand 6 jaar dat Sem van Hest zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ presenteert bij Radio Aalsmeer en voor hem reden om terug te gaan naar het uitgangspunt van het begin, de jaren 50 en 60 met een vleugje jaren 70. Oftewel zaterdag gaat Sem back to the sixties. Luister zaterdag 19 september mee tussen 10.00 en 12.00 uur

‘DownTown Radio’ ontvangt Richard Zethof

Eindelijk hebben de programmamakers van ‘DownTown Radio’ de Kudelstaarter Richard Zethof weten te strikken om een keertje langs te komen in de studio en de eregast te zijn. De enthousiaste jongen kom je overal tegen, zoals in de Jij & Ik Winkel, bij DownTown Ophelia en bij de G-tennis in Kudelstaart. Maar in de radiostudio had nog niemand hem gezien. Daar komt zaterdag 19 september om 14.00 uur dus verandering in. Hij trakteert de luisteraars ook nog op drie vrolijke nummers,  gaat vertellen wat hij zoal doet en wat zijn hobby’s zijn. We zijn benieuwd. Ook is er aandacht voor de G-tennis die bij TV Kudelstaart wordt opgestart en blikken we met stichting Dag van je Leven even terug op toch een feestelijke dag tijdens de Feestweek. 

Lange Vingers bij ‘Spelenderwijs’

‘Verhalenderwijs’, het verhalenprogramma voor kinderen, gaat volgende week starten met een nieuw kinderboek. Vanaf woensdag 26 september leest Marion Geisler tussen 17.00 en 18.00 uur voor uit het boek ‘Lange Vingers’ van Mirjam Mous. Tijdens deze uitzending is de schrijfster zelf ook in de uitzending. Het boek gaat over Demi, een bange muis. Ze gruwt van spinnen en donkere ruimtes. Ze wordt al rood als iemand naar haar kíjkt en ze heeft nog nooit een hartsvriendin gehad. Tot er een nieuw meisje in haar klas komt. Hannah is juist heel anders dan Demi: ze is stoer en durft echt alles.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ is weer terug

Woensdag 23 oktober komt ‘Radio Aalsmeer Politiek’ weer terug. Eerst corona en daarna reces lieten de programmamakers Sem van Hest en Erik Kreike lang wachten. Ze ontvangen deze uitzending burgemeester Gido Oude Kotte om met hem terug te blikken op de afgelopen coronatijd, vooruit te kijken naar de politieke gebeurtenissen en wat verder door de luisteraar wordt aangedragen. Luisteraars kunnen tussen 19.00 en 20.00 uur bellen naar 0297-325858 of vooraf vragen mailen naar sem@radioaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 15 september 2020 13:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Oude Kotte twee keer te gast op Radio Aalsmeer

Burgemeester Gido Oude Kotte is de speciale gast in de jubileumuitzending van ‘Door de Mangel’ en hij schuift ook aan bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’ komende week.  Sinds september 2013 ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio. Na zeven jaar ontvangt de talkshow maandag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: