001 - Escaperoom aglemeen
Teams biljartclub De Hoef in het nieuw

Teams biljartclub De Hoef in het nieuw


Geplaatst op: 21 september 2020

Het nieuwe seizoen van de biljartcompetitie staat op punt van beginnen en dat is een mooie gelegenheid voor de teams van biljartclub De Hoef, die deelnemen aan de competitie met de teamnaam Springbok naar de locatie waar de thuiswedstrijden gespeeld worden, om zich in het nieuw te kleden. Twee teams komen uit in de Biljartfederatie De Ronde Venen en een team komt uit in de driebandencompetitie van het district Veen- en Rijnstreek.

De heren kunnen zich zeker goed vertonen in de kwaliteitsshirts, die mede aangeschaft konden worden dankzij de sponsorbijdragen van Kwaliteitsslagerij Eijk en Veld V.O.F. uit De Kwakel, DenB Diensten uit Vinkeveen, uw partner in ventilatietechniek en de leverancier van de shirts, Promofessionals, het Mijdrechtse bedrijf waar professionele werkkleding de gewoonste zaak van de wereld is. Deze drie bedrijven staan naast het clublogo dan ook vermeld op de shirts die de spelers de uitstraling van een professional geven. 

Mocht u de heren eens aan het werk willen zien, normaal gesproken kunt u elke maandagavond terecht in De Springbok in De Hoef waar de teams van de biljartclub hun thuishaven hebben.


Laatst bewerkt op: 21 september 2020 08:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Teams biljartclub De Hoef in het nieuw

Het nieuwe seizoen van de biljartcompetitie staat op punt van beginnen en dat is een mooie gelegenheid voor de teams van biljartclub De Hoef, die deelnemen aan de competitie met de teamnaam Springbok naar de locatie waar de thuiswedstrijden gespeeld worden, om zich in het nieuw te kleden. Twee teams … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: