001 -Family
Ouder-kind workshop bij Atelier De Kromme Mijdrecht.

Ouder-kind workshop bij Atelier De Kromme Mijdrecht.


Geplaatst op: 22 september 2020

Al een aantal jaren organiseert AKM de ouder-kind workshop voor een ouder en een kind (vanaf 8 jaar) of voor een ouder en 2 kinderen. De ouder kan uiteraard ook een verzorger, leuke oom of tante, of grootouder zijn. Dit seizoen bieden we 2x een workshop van 2 lessen op zaterdagen, het eerste tweetal in oktober, op zaterdag 17 & 24 oktober, de tweede set staat gepland op 6 & 13 maart. De onderwerpen van de lessen in oktober en maart zijn verschillend en minimaal 5 en maximaal 9 personen kunnen meedoen. Het AKM atelier in voormalig OBS De Trekvogel aan de Karekiet 49 te Mijdrecht is ingericht volgens de laatste Corona richtlijnen. 

De workshop op 17 en 24 oktober behandelt 2 leuke onderwerpen onder leiding van docent Moniek van Dijk. De 1e zaterdag gaan we aan de hand van een zelf meegenomen foto op A-4 formaat met de zogenaamde techniek ‘zentangle’ samen 1 groot werk maken zoals bijgaand voorbeeld. De foto kan in zwart-wit zijn of in kleur en met 1 of 2 personen. De tweede zaterdag gaat het creatieve junior-senior duo samen 1 grote bloemenzee met acryl op doek maken. Op https://atelierdekrommemijdrecht.nl/workshops vind je meer voorbeelden en ook informatie over de andere workshops van dit seizoen, zoals 2x een 2-daagse workshops 'acryl gieten' of ook wel 'pouring' genoemd in november en in april, en de workshop 'boetseren met powertex' in december, januari en februari. Aanmelden of informatie vragen kan via mail aan leden@atelierdekrommemijdrecht.nl. Graag tot ziens!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ouder-kind workshop bij Atelier De Kromme Mijdrecht.

Al een aantal jaren organiseert AKM de ouder-kind workshop voor een ouder en een kind (vanaf 8 jaar) of voor een ouder en 2 kinderen. De ouder kan uiteraard ook een verzorger, leuke oom of tante, of grootouder zijn. Dit seizoen bieden we 2x een workshop van 2 lessen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: