001 -Family
Twistvlied & Wickelhof cleanup

Twistvlied & Wickelhof cleanup


Geplaatst op: 22 september 2020

Wat was het spannend voor ons als Werkgroep Groen, zouden de buurtbewoners ondanks COVID-19 en de gestelde veiligheidsregels toch op de oproep reageren voor de jaarlijkse Opschoondag 2020.
Nou dat zat helemaal goed, zelfs tijdens de opbouw kwamen buurtbewoners fietsend langs van: ‘hoe laat begint het’? 

Onze wijkbewoners kwamen enthousiast naar de verzamellocatie, sommigen hadden ook het advies opgevolgd om eigen handschoenen mee te nemen, Super.

En ja wij vonden zelf de kers op de taart van de dag. Het aantal kinderen die waren meegekomen  met een ouder. U bent het vast met ons eens dat wij als volwassenen een goed voorbeeld aan onze jeugd mogen overdragen door bewust met onze vuilnis om te gaan. Vooral als het ergens zwerft wat de natuur niet kan opruimen.

Wij, de leden van de Werkgroep Groen, zijn heel blij met het behaalde  resultaat dat bereikt is door ongeveer 25 wijkbewoners. De vele complimenten en de leuke korte gesprekjes, dat wij deze dag toch hebben georganiseerd ondanks alle berichtgeving omtrent corona, geeft ons moed en vreugde dat wij graag dit wijkgericht werken doen voor onze wijkbewoners die zich bewust zijn van hun leefomgeving.

In gemeente De Ronde Venen hebben zo’n 100 mensen een grijper om zwerfafval op te ruimen. Zij houden zo een stukje van hun straat schoon, nemen de grijper mee op een wandeling, tijdens het hardlopen of als ze de hond uit laten. Wilt u ook een grijper? Dat kan! Meld dit bij NME-Centrum De Woudreus nmederondevenen@odru.nlLaatst bewerkt op: 22 september 2020 13:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twistvlied & Wickelhof cleanup

Wat was het spannend voor ons als Werkgroep Groen, zouden de buurtbewoners ondanks COVID-19 en de gestelde veiligheidsregels toch op de oproep reageren voor de jaarlijkse Opschoondag 2020. Nou dat zat helemaal goed, zelfs tijdens de opbouw kwamen buurtbewoners fietsend langs van: ‘hoe laat begint het’?  Onze wijkbewoners kwamen enthousiast … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: