PostNL opent Business Point in PrimaPost Mijdrecht


Geplaatst op: 6 september 2011

Op dinsdag 13 september 2011 opent Dhr. C. Mendes Aguiar, Directeur Zakelijke Markt bij Koninklijke PostNL het nieuwe Business Point in kantoor PrimaPost op de Rendementsweg 6 in Mijdrecht. PostNL speelt hiermee in op veranderingen op de postmarkt en behoeftes van zakelijke klanten.

Dhr. C. Mendes Aguiar zal om 11.00 uur een openingshandeling verrichten. Samen met Dhr. J. Maring, Directeur bij PrimaPost zal hij vervolgens een toost uitbrengen op de toekomstige samenwerking.

Middels een brief heeft PostNL alle zakelijke klanten in de regio De Ronde Venen op de hoogte gebracht. Het Business Point biedt een uitgebreid assortiment en services. Naast het ophalen, frankeren en verzenden van post kunnen zakelijke klanten er onder andere aangetekende stukken aanbieden en kentekens laten overschrijven. Zij kunnen voortaan van ‘s morgens tot 's avonds postzaken regelen, zonder sluiting tussendoor.

Business Point van PostNL
Het Business Point van PostNL is gericht op zakelijke klanten in het midden- en kleinbedrijf. Het zijn goed bereikbare locaties met parkeerruimte, ruime openingstijden, one-stop-shopping en een snelle dienstverlening. Het Business Point bestaat uit een verkoop- en informatiebalie, een postbussenruimte en een postafgiftepunt.

Meer informatie over PostNL Zakelijke markt vindt u op: www.postnl.nl/zakelijk

Over PrimaPost
PrimaPost is een full service dienstverlener in Direct Marketing Fulfilment. Zij opereert vanuit drie geografisch gespreide vestigingen. PrimaPost beschikt over een gemotiveerd team en een modern geoutilleerd machinepark voor het printen en verzendklaar maken van transactie- en direct mail. Daarnaast heeft PrimaPost alle ruimte, kennis en ervaring om klanten (web)fulfilment werkzaamheden uit handen te nemen en uit te voeren.

Meer informatie over PrimaPost vindt u op: www.primapost.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

PostNL opent Business Point in PrimaPost Mijdrecht

Op dinsdag 13 september 2011 opent Dhr. C. Mendes Aguiar, Directeur Zakelijke Markt bij Koninklijke PostNL het nieuwe Business Point in kantoor PrimaPost op de Rendementsweg 6 in Mijdrecht. PostNL speelt hiermee in op veranderingen op de postmarkt en behoeftes van zakelijke klanten. Dhr. C. Mendes Aguiar zal om 11.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: