CSW boekt verdiende zege

Geplaatst op: 27 september 2020

CSW ging zaterdag op bezoek bij Geinoord en behaalde daar zijn tweede zege van het seizoen. De ploeg van trainer Michel Strating stapte na het laatste fluitsignaal met een 1-3 zege van het veld.

Vanaf het begin was het CSW dat de wedstrijd domineerde tegen een inzakkend Geinoord. Goed combinerend kwam de ploeg steeds gevaarlijker richting het doel van Geinoord maar de laatste pass was vaak net niet zuiver genoeg om echt grote kansen te creëren. Jordy de Groot kreeg een aardige mogelijkheid na een prima pass van Robbert Kompier maar zijn schot ging over het doel. Na een goede aanval via Justin Blok kreeg de Groot een prima schietkans maar hij wilde niet zelfzuchtig zijn door de bal af te leggen wat uiteindelijk tot een hoekschop leidde. Geinoord kreeg een prima mogelijkheid toen de gevaarlijke rechtsback een medespeler bediende op de rand zestienmeter maar bij de uithaal kwam de bal precies recht in de handen van doelman Rahim Gok terecht. Geinoord probeerde binnen de zestien nog wat te forceren maar de goed leidende arbiter wenste niet mee te werken.

Na de rust wederom een sterker CSW dat na 5 minuten spelen aan de leiding kwam. Bram Korver zette de aanval op en werd daarna vrij voor het doel gezet door de Groot. Alleen voor de doelman rondde Korver zeer beheerst af. CSW bleef hierna de betere ploeg en met iets meer precisie had het de wedstrijd al veel eerder kunnen beslissen. Geinoord probeerde veelal met lange ballen hun spitsen te bereiken maar verdedigend had CSW de zaakjes prima voor elkaar. Met nog 8 minuten op de klok kwam voor CSW eindelijk de bevrijdende 0-2. Bij een voorzet werd de bal door de doelman weggetikt precies voor de voeten van Sven v.d. Horst wiens inzet vervolgens van de lijn werd gered waarbij de bal precies terecht kwam bij de Groot die droog binnenschoot. CSW dacht dat de buit binnen was maar 3 minuten later kwam Geinoord op 1-2. Na een vrije trap kwam de bal in de kluts voor de voeten van een speler van Geinoord die hard inschoot. CSW ontsnapte aan de 2-2 toen Nick van Asselen een inzet van de lijn redde. Matt Veerhuis maakte aan alle onzekerheid een einde toen hij prima werd vrijgespeeld door Bram Korver en vervolgens de bal door de benen van de doelman binnen schoot. Gezien het vertoonde spel en het overwicht een verdiende overwinning voor de ploeg uit Wilnis.

Laatst bewerkt op: 27 september 2020 09:19

CSW ging zaterdag op bezoek bij Geinoord en behaalde daar zijn tweede zege van het seizoen. De ploeg van trainer Michel Strating stapte na het laatste fluitsignaal met een 1-3 zege van het veld. Vanaf het begin was het CSW dat de wedstrijd domineerde tegen een inzakkend Geinoord. Goed combinerend … Lees meer »