001 -Family

Groot onderhoud aan Kaagbaan Schiphol in september


Geplaatst op: 6 september 2011

Van 11 september tot en met naar verwachting 2 oktober wordt er groot onderhoud verricht aan de Kaagbaan op Schiphol. De baan zal hierdoor tijdens deze periode niet gebruikt kunnen worden.

Omdat de Kaagbaan één van de twee primaire banen van Schiphol is, zullen de omwonenden van Schiphol zeker merken dat de baan gedurende circa drie weken niet beschikbaar is. De Aalsmeerbaan, Zwanenburgbaan en de Buitenveldertbaan worden in deze periode vaker ingezet ook buiten piekuren. Hierdoor kan er helaas zowel overdag als 's nachts tussen 23.00 uur en 06.00 uur extra overlast zijn voor Aalsmeer.

Wat zijn de werkzaamheden?
Bij groot onderhoud worden werkzaamheden uitgevoerd zoals het vervangen van het asfalt, het aanbrengen van een nieuwe anti-skidlaag die de baan stroef maakt, het vervangen van de baanverlichting en - als het nodig is - het vervangen van de riolering onder de baan. Door de omvang van de werkzaamheden is de baan bij groot onderhoud langer buitengebruik dan bij een reguliere, jaarlijkse onderhoudsbeurt. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken zullen de werkzaamheden aan de Kaagbaan dag en nacht doorgaan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groot onderhoud aan Kaagbaan Schiphol in september

Van 11 september tot en met naar verwachting 2 oktober wordt er groot onderhoud verricht aan de Kaagbaan op Schiphol. De baan zal hierdoor tijdens deze periode niet gebruikt kunnen worden. Omdat de Kaagbaan één van de twee primaire banen van Schiphol is, zullen de omwonenden van Schiphol zeker merken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: