001 - Escaperoom aglemeen
Peuterpret bij De Vinken

Peuterpret bij De Vinken


Geplaatst op: 29 september 2020

Het sportveld van korfbalvereniging De Vinken stroomde zaterdagochtend 26 september al vroeg vol met een grote groep vrolijke peuters. Maar liefst 25 kinderen van 2 tot 4 jaar deden mee aan de tweede editie van de peuterspelochtend. Het werd een zeer geslaagde, zonnige ochtend vol blije kindergezichtjes.

Met de peuterspelochtend biedt De Vinken een leuke sport- en spelactiviteit voor en ouder en kind, om de motorische ontwikkeling van jongen kinderen te bevorderen. Na een gezamenlijk openingsspel liepen de kinderen in groepjes afwisselende spelonderdelen af. Op het motoriekparcours waagden de peuters zich dapper over hordes en een balanstoestel, er werd gesprongen in de loopladder, gegooid en gerold met ballen en pittenzakjes en natuurlijk werd er ook al geschoten op een echte korfbalkorf. Met wat hulp van papa of mama lukte dat prima. Bovenal werd er met heel veel plezier gesport.

Na nog een laatste spel en een verdiend bekertje drinken, vetrokken de kinderen met een gevulde verrassingstas weer huiswaarts. Een zeer geslaagde tweede editie van de peuterspelochtend. Reden voor De Vinken om de peuterspelochtend als terugkerende activiteit aan het programma toe te voegen. 
Laatst bewerkt op: 29 september 2020 04:00

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Peuterpret bij De Vinken

Het sportveld van korfbalvereniging De Vinken stroomde zaterdagochtend 26 september al vroeg vol met een grote groep vrolijke peuters. Maar liefst 25 kinderen van 2 tot 4 jaar deden mee aan de tweede editie van de peuterspelochtend. Het werd een zeer geslaagde, zonnige ochtend vol blije kindergezichtjes. Met de peuterspelochtend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: