001 -Family
Basisschool Mijdrecht dicht vanwege coronabesmettingen

Basisschool Mijdrecht dicht vanwege coronabesmettingen


Geplaatst op: 28 september 2020

De 180 leerlingen van de Hoflandschool in Mijdrecht kunnen deze week niet naar school. Vanwege een positief geteste leerkracht en mogelijk besmette collega’s blijft de school minstens een week dicht.

Vrijdag kreeg de leerkracht klachten en zaterdag kon er met voorrang een coronatest worden afgenomen. ,,Die bleek positief en inmiddels zijn er ook collega’s met klachten die getest gaan worden.”

Veiligheid

Een vervelend besluit voor de 180 leerlingen van de school en hun ouders. ,,Maar we hebben deze keuze gemaakt vanwege de veiligheid.”
Voor de leerlingen wordt zo snel mogelijk het afstandsonderwijs weer opgetuigd. ,,Vandaag is dat voor een aantal klassen al klaar en voor de andere klassen moet het uiterlijk morgen georganiseerd zijn”, legt Vrensen uit.

De directrice hoopt dat de school maandag 5 of uiterlijk dinsdag 6 oktober weer open kan. ,,Dat hangt er even vanaf of er nog meer personeel positief test.”
Laatst bewerkt op: 28 september 2020 12:13

Bron: Ad.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Basisschool Mijdrecht dicht vanwege coronabesmettingen

De 180 leerlingen van de Hoflandschool in Mijdrecht kunnen deze week niet naar school. Vanwege een positief geteste leerkracht en mogelijk besmette collega’s blijft de school minstens een week dicht. Vrijdag kreeg de leerkracht klachten en zaterdag kon er met voorrang een coronatest worden afgenomen. ,,Die bleek positief en inmiddels … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: