001 -Family

Fashion Night Aalsmeer op andere locatie vanwege weerswaarschuwing voor vanavond


Geplaatst op: 6 september 2011

De 4e editie van de Fashion Night waar twaalf toonaangevende Aalsmeerse winkels de afgelopen weken keihard aan hebben gewerkt vind vanavond plaats. Maar vanwege de weerswaarschuwing voor vanavond i.v.m. harde windstoten heeft de organisatie vanmorgen besloten uit te wijken naar een andere locatie om de veiligheid van de bezoekers te garanderen.

De Fashion Night 2011 zal vanavond (dinsdag 6 september) plaats vinden in Discotheek The Big Apple in de Crown Business Studios Aalsmeer (voormalige TV Studio’s). De zaal is open vanaf 19.00 uur en de show start om 19.30 uur. De organisatie is blij dat er uitgeweken kan worden naar deze locatie maar laat wel weten dat het aantal zitplaatsen in The Big Apple beperkt is. De organisatie vraagt hiervoor begrip.

Voordeel van deze locatie is dat u gratis kunt parkeren in de parkeergarage die te bereiken is via de Van Cleeffkade. Er zijn nog steeds kaarten te koop bij de deelnemende winkeliers of vanavond aan de deur. Reserveren is wel gewenst. Hiervoor kunt u bellen naar Sparnaaij Juweliers, tel.: 0297-324213.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fashion Night Aalsmeer op andere locatie vanwege weerswaarschuwing voor vanavond

De 4e editie van de Fashion Night waar twaalf toonaangevende Aalsmeerse winkels de afgelopen weken keihard aan hebben gewerkt vind vanavond plaats. Maar vanwege de weerswaarschuwing voor vanavond i.v.m. harde windstoten heeft de organisatie vanmorgen besloten uit te wijken naar een andere locatie om de veiligheid van de bezoekers te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: