001 - Escaperoom aglemeen
Burendag Abcoude

Burendag Abcoude


Geplaatst op: 28 september 2020

Dat er ook met inachtneming van de Coronamaatregelen toch een mooie Burendag kan plaatsvinden is afgelopen zaterdag 26 september wel gebleken. Waarbij het onverwacht mooie weer natuurlijk wel meespeelde.

Met een aangepast Coronaprogramma konden zowel het Molenbuurtje als Dorpszicht in Abcoude de geplande tuinwerkzaamheden uitvoeren, waarbij ook het gezamenlijk koffie drinken (op gepaste afstand!) niet ontbrak.

Beide buurten zijn zeer actief als het om verfraaiing van hun directe leefomgeving gaat.  In het Molenbuurtje wordt het centrale groenperk goed onderhouden, hangen fraaie hanging baskets, en let men goed op elkaars welzijn. Met de burendag werd er na een gezamenlijk kopje koffie in de zon hard gewerkt; er werd onkruid verwijderd, de tuin werd winterklaar gemaakt en zijn de zitbankjes weer als nieuw geschilderd.

Op Dorpszicht zijn er bollen geplant in de grote binnentuin, zijn de paadjes weer beloopbaar gemaakt en ook hier zijn de banken geschilderd. Met dank aan de financiële bijdrage van het Oranjefonds! Binnen in de Angstelborgh werd er door hen die niet mee konden helpen in de tuin bingo gespeeld. Uiteraard werd ook hierbij afstand bewaard. Daarna volgde een lunch, gesponsord door de plaatselijke Albert Heijn, die ook al de traktatie bij de koffie had gedoneerd!.Hulde!
En natuurlijk hulde aan alle buren die deze activiteiten georganiseerd en uitgevoerd hebben. Ook in aangepaste vorm was het weer een geslaagde Burendag!

Laatst bewerkt op: 28 september 2020 17:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burendag Abcoude

Dat er ook met inachtneming van de Coronamaatregelen toch een mooie Burendag kan plaatsvinden is afgelopen zaterdag 26 september wel gebleken. Waarbij het onverwacht mooie weer natuurlijk wel meespeelde. Met een aangepast Coronaprogramma konden zowel het Molenbuurtje als Dorpszicht in Abcoude de geplande tuinwerkzaamheden uitvoeren, waarbij ook het gezamenlijk koffie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: