001 - Escaperoom aglemeen
Tozo 3 per 1 oktober van kracht

Tozo 3 per 1 oktober van kracht


Geplaatst op: 29 september 2020

Vanaf 1 oktober 2020 kunnen ondernemers met financiële problemen door de coronacrisis zich aanmelden voor de Tozo 3-regeling. De regeling loopt tot 1 juli 2021. Wethouder Jan Hazen (Economische Zaken): “Hoewel het aantal Tozo-aanvragen de afgelopen tijd is teruggelopen, is verlenging van de regeling helaas noodzakelijk. We zijn blij dat we de ondernemers in Uithoorn en De Kwakel kunnen blijven ondersteunen.”

Goed nieuws

Tozo 2, die per 1 oktober afloopt, werd vooral aangevraagd door zelfstandigen in de evenementenbranche, horeca en taxibranche. Eerder maakten ook veel kappers, schoonheidsspecialisten, sportinstructeurs en winkeliers gebruik van de Tozo 1-regeling. Wethouder Hazen: “De aantallen zijn de afgelopen tijd teruggelopen. We zijn blij dat de ondernemers zich blijkbaar weten te herstellen zonder extra financiële steun. De gemeente heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de aanvragen snel te verwerken. Dat is op zich goed nieuws. Maar de laatste ontwikkelingen in het land en in de regio zijn zorgwekkend. We zijn blij dat we de ondernemers in Uithoorn en De Kwakel kunnen blijven ondersteunen.”

Informatie en aanvragen

Voor meer informatie en het aanvraagformulier Tozo 3 kunt u terecht op uithoorn.nl/tozo. Vragen kunt u ook mailen aan ondernemersloket@uithoorn.nl

Landelijke informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over de Tozo regeling vindt u op rijksoverheid.nl


Laatst bewerkt op: 29 september 2020 02:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tozo 3 per 1 oktober van kracht

Vanaf 1 oktober 2020 kunnen ondernemers met financiële problemen door de coronacrisis zich aanmelden voor de Tozo 3-regeling. De regeling loopt tot 1 juli 2021. Wethouder Jan Hazen (Economische Zaken): “Hoewel het aantal Tozo-aanvragen de afgelopen tijd is teruggelopen, is verlenging van de regeling helaas noodzakelijk. We zijn blij dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: