001 - Escaperoom aglemeen
‘Het nieuwe uitgaan’ bij Radio Aalsmeer

‘Het nieuwe uitgaan’ bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 29 september 2020

Vrijdag begint je weekend weer met een nieuwe maandelijkse ‘Mark en Eric Show’. Luisteren naar dit leuke programma is in feite het nieuwe uitgaan. Al maanden weet het team de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart kostelijk te vermaken tijdens deze coronaperiode. Een periode met veel onzekerheden, maar wel met de zekerheid van het gevoel van een avond uit, live via de radio en tv. Aankomende show op vrijdag 2 oktober wordt de luisteraar tussen 20:00 en 22:00 uur op de hoogte gesteld van de activiteiten die de lokale horeca in petto heeft. Ook is er aandacht voor regionale sportteams die doelpunt na doelpunt weten te scoren. Hits van je allereerste Hitzone-cd komen voorbij, tot de nieuwste aanwinsten uit je Spotify-lijst. Kom tijdens de show live op de radio met een lieve boodschap of een verzoekje, door te mailen naar markeneric@radioaalsmeer.nl of via de social media pagina op instagram (@markeneric).  

‘Echt Esther’ ontvangt Debby Albers

Wat voor boeken schrijft Debby Albers? Zelf zegt ze: “Verhalen die je diep kunnen raken maar ook tot nadenken kunnen stemmen. Onverbloemd probeer ik de lezer wakker te schudden.”
Debby is een enorm veelzijdige onderneemster, ze is therapeute, schrijfster, astrologie en ronde kort geleden een opleiding af tot doula. Wat heeft dit jaar haar gebracht? Hoe wil zij met haar boeken mensen raken? Esther Sparnaaij gaat erover met haar in gesprek op donderdag 1 oktober om 19:00 uur bij ‘Echt Esther’. 

October Eighties bij ‘Aalsmeer by Night’

‘Aalsmeer by Night’, elke donderdagavond om 22.00 uur, staat in de maand oktober (bijna traditiegetrouw) grotendeels in het teken van muziek uit de jaren 80. Na de 'September Seventies'  is nu het thema October Eighties aan de beurt met de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989. Veel vaste programmaonderdelen, zoals ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur), ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.35 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Eighties. Andere vaste onderdelen zoals de ‘De Nederlandse Top 10’ (22.30 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur), gaan buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de uitzending voert ‘eighties’-muziek de boventoon. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook. 

Gasten bij ‘Sem op Zaterdag’  

Sem van Hest ontvangt aanstaande zaterdag 3 oktober twee gasten in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’. Vanaf 11.00 uur is de 20-jarige zangeres Mireya Derksen te gast. Ze was halve finaliste van het Tv-programma We Want More. Ze komt naar de studio met Mark Enthoven, klassiek geschoolde crossover zanger en coach van Mireya. Er is onder andere aandacht voor de nieuwe release van Mireya Starlight Voyager en natuurlijk nog veel meer. 

Burgemeester in uitgestelde jubileumuitzending ‘Door de Mangel’

Sinds september 2013 ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter als gast. Na zeven jaar ontvangt de talkshow maandag 5 oktober gast nummer 300. Deze mijlpaal wordt gevierd met opnieuw een speciale gast. Burgemeester Gido Oude Kotte zal het lustrum luister bijzetten door in de studio aan te schuiven. 

Eigenlijk zou de jubileumuitzending op 21 september worden uitgezonden, maar door omstandigheden kon dit niet doorgaan. Op maandag 5 oktober hopen Elbert en Mylène Huijts dan toch de 300ste uitzending te kunnen maken. Uiteraard met een slag om de arm vanwege de huidige coronaomstandigheden. Heb je ook een vraag voor de burgemeester? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

‘RAP’ ontvangt wethouder Van Rijn

Op woensdag 7 oktober om 19.00 uur ontvangen Erik Kreike en Sem van Hest bij het politieke programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’ wethouder Robert van Rijn. De beide heren gaan met de wethouder in gesprek over zijn portefeuille, wat is de invloed van deze coronatijd op werk en economie, wat is de invloed van de Schiphol-nota op de ambitie van woningbouw en hoe gaat het met de infrastructurele projecten. Vragen aan de wethouder? Dat kan via mail: sem@radioaalsmeer.nl of tijdens de uitzending telefonisch: 0297-325858


Laatst bewerkt op: 29 september 2020 12:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Het nieuwe uitgaan’ bij Radio Aalsmeer

Vrijdag begint je weekend weer met een nieuwe maandelijkse ‘Mark en Eric Show’. Luisteren naar dit leuke programma is in feite het nieuwe uitgaan. Al maanden weet het team de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart kostelijk te vermaken tijdens deze coronaperiode. Een periode met veel onzekerheden, maar wel met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: