001 - Escaperoom aglemeen
Laatste kans op Aalsmeer Centrum Goodie Box

Laatste kans op Aalsmeer Centrum Goodie Box


Geplaatst op: 30 september 2020

De ondernemers in Aalsmeer Centrum hebben in de septembermaand flink uitgepakt met goedgevulde Goodie Boxen. Vrijdag 2 oktober gaan ze de allerlaatste prijswinnaars blij maken. Winkeliers Janneke van Jips Winkeltje en Joost van Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard krijgen vrijdagmiddag om 15.30 uur de eer om de laatste twee kassabonnen te trekken. De eerste is voor de Goodie Box, met daarin veel producten van de lokale ondernemers zoals bonbons, een horloge, Aalsmeerse producten, een gevuld boodschappenkratje, schoonheidsproducten en cadeau- en kortingsbonnen. De prijswinnaar kan zelfs een kleine tattoo laten zetten of cadeau doen. De tweede kassabon, die uiteraard ook blind getrokken wordt, vertegenwoordigt een lekkere ‘troostprijs’; een appeltaart van Bakkerij Gewoon Doen. 

Tot 15.00 uur op vrijdagmiddag 2 oktober kunnen de kassabonnen nog in één van de tien dozen gestopt  worden. Schrijf je naam en telefoonnummer op de bon en maak kans. De dozen staan bij de volgende zaken in Aalsmeer Centrum: Total Copy Service, Dorpsstraat – De Oude Veiling, Marktstraat -  Banketbakkerij Müller, Stationsweg - Van der Schilden Lingerie, Raadhuisplein - Bertram Brood en Banket, Punterstraat - Jips Winkeltje / Tabakszaak Kees Boomhouwer, Molenplein - Drogisterij / Parfumerie Van der Zwaard, Zijdstraat - Shoeby, Zijdstraat - Siphra’s Studio, Zijdstraat  en Dierenspeciaalzaak Van de Zwaard, Zijdstraat. 

Gelukkige prijswinnaars
Vrijdag 18 en 25 september wonnen Tineke Kikkert en Elly Offerman de gigantische Goodie Box en konden de ondernemers Jelena van Baaren en Alma de Jong verrassen met een appeltaartje. Deze dames werden gebeld en waren zeer gelukkig met hun prijs. 

De winnaars van de laatste trekking worden vrijdagmiddag 2 oktober na 15.30 uur gebeld en bekend gemaakt via social media. Hierna is de september-winactie afgelopen. 


Laatst bewerkt op: 30 september 2020 10:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste kans op Aalsmeer Centrum Goodie Box

De ondernemers in Aalsmeer Centrum hebben in de septembermaand flink uitgepakt met goedgevulde Goodie Boxen. Vrijdag 2 oktober gaan ze de allerlaatste prijswinnaars blij maken. Winkeliers Janneke van Jips Winkeltje en Joost van Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard krijgen vrijdagmiddag om 15.30 uur de eer om de laatste twee kassabonnen te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: