001 -Family

Herkenning van sieraden op kijkdagen Uithoorn


Geplaatst op: 6 september 2011

Op de kijkdagen in het politiebureau Uithoorn zijn vorige week veel goederen herkend. Gedupeerde inwoners wezen vooral sieraden en kleine voorwerpen als sleutelbossen aan als hun eigendom.

Ondermeer met de herkenning van de goederen, denkt de politie 21 inbraken terug te kunnen voeren op het conto van een drietal verdachten. De mannen werden na een inbraak in de nacht van 8 op 9 augustus, aangehouden. Na de aanhoudingen is er bijna niet meer ingebroken in Uithoorn.

Bij de aanhouding van één van de verdachten werd deze door een agent in zijn been geschoten. Als locatie gaf de politie daarbij via een persalarmering het adres Ebro149 op. Dit adres is abusievelijk onjuist vermeld. Het onderzoek naar het schietincident is handen van de Rijksrecherche.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herkenning van sieraden op kijkdagen Uithoorn

Op de kijkdagen in het politiebureau Uithoorn zijn vorige week veel goederen herkend. Gedupeerde inwoners wezen vooral sieraden en kleine voorwerpen als sleutelbossen aan als hun eigendom. Ondermeer met de herkenning van de goederen, denkt de politie 21 inbraken terug te kunnen voeren op het conto van een drietal verdachten. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: