001 -Family
Gloednieuwe Rondeveense Toppers gezocht

Gloednieuwe Rondeveense Toppers gezocht


Geplaatst op: 30 september 2020

Na het grote succes van vorig jaar, zijn de nominaties voor de Rondeveense Topper weer gestart. Gemeente De Ronde Venen wil opnieuw, kinderen die iets bijzonders hebben gedaan, belonen met een jeugdlintje. Deze speciale onderscheiding, de Rondeveense Topper, wordt uitgereikt aan kinderen die onze waardering verdienen.    

Met het uitreiken van de ‘Rondeveense Topper’ wil de gemeente kinderen in het zonnetje zetten. Kinderen verdienen deze eretitel wanneer zij een inspirerend voorbeeld vormen voor hun omgeving. Bijvoorbeeld omdat zij extra omkijken naar anderen, door een goede daad te verrichten.    

Wie kunnen een Rondeveense Topper ontvangen?

Kinderen tot 14 jaar komen in aanmerking voor een Rondeveense Topper. Zoals bij iedere uitreiking, gelden er wel een aantal spelregels. Bijvoorbeeld dat het kind door iemand anders voorgedragen wordt en de inzet van de genomineerde controleerbaar en onderscheidend is. Daarnaast is het belangrijk dat de aanmelding geheim blijft voor het kind, om teleurstelling te voorkomen. Benieuwd naar alle informatie over de aanmeldprocedure? Ga dan naar www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.   

Een veelbelovende editie 

Op 20 januari worden de Rondeveense Toppers uitgereikt door burgemeester Maarten Divendal en kinderburgemeesters Sanne Wigt en Lucas Koorn. Dankzij de geweldige inzet van alle kinderen tijdens de vorige editie, kijken wij nu al uit naar dit feestelijke moment. De exacte invulling van de uitreiking volgt nog vanwege de recente maatregelen rondom het coronavirus. Zet deze datum wél alvast in uw agenda! Aanmelden voor de Rondeveense Topper kan tot 13 november via www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.


Laatst bewerkt op: 30 september 2020 18:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gloednieuwe Rondeveense Toppers gezocht

Na het grote succes van vorig jaar, zijn de nominaties voor de Rondeveense Topper weer gestart. Gemeente De Ronde Venen wil opnieuw, kinderen die iets bijzonders hebben gedaan, belonen met een jeugdlintje. Deze speciale onderscheiding, de Rondeveense Topper, wordt uitgereikt aan kinderen die onze waardering verdienen.     Met het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: