001 - Escaperoom aglemeen
Zo maak je je huis winterklaar

Zo maak je je huis winterklaar


Geplaatst op: 26 oktober 2020

De zomer is officieel voorbij. De bladeren beginnen van kleur te veranderen, de winterjas is uit de kast getrokken en het is echt herfstweer. Voor we het weten is het alweer winter. Om deze wintermaanden geheel in stijl en sfeer door te komen, is het tijd om het huis weer winterklaar te maken. Misschien kan dat met wat spullen die op het zolder staan, maar het kan nooit kwaad om wat nieuwe spullen te aan te schaffen. Zo kan een mooi kleedje al heel veel goeds doen voor een warmere sfeer in het huis. Er zijn in ieder geval verschillende aspecten in huis die ervoor zorgen dat jij klaar bent voor de wintermaanden. 

Verlichting

Het is zover: de klok is teruggezet. Wanneer we klaar zijn met het werk, zit de kans er dik in dat we met het donker thuis zijn. Niets is fijner om dan thuis te komen in een huis met warm en sfeervol licht. Met de mooiste hanglampen, vloerlampen en tafellampen kan je hier al heel snel voor zorgen. Daarnaast kan je het interieur ook een echte boost geven bij het aanschaffen van een stijlvolle lamp. Naast een lamp als verlichting, doet natuurlijk licht ook altijd veel goeds. Zorg je er dus voor dat je genoeg kaarsen hebt ingeslagen om in de avonden voor een echt sfeervol en warm gevoel te zorgen. 

Buiten naar binnen halen

Tijdens de wintermaanden zijn we vanzelfsprekend ook minder buiten. Toch is de buitenlucht met alle zuurstof en andere omgevingen erg belangrijk voor een mens. Het is heel logisch dat dit tijdens de wintermaanden veel minder is. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om veel van buiten naar binnen te halen; we hebben het natuurlijk over planten. De planten zorgen niet alleen voor een mooie look in het huis, ze zorgen er ook voor dat er meer zuurstof is. 

Spelen met kleuren

Naast dat de mooiste planten en verlichting voor veel sfeer in huis kunnen zorgen, kunnen kleuren, van bijvoorbeeld meubels of muren, dat ook heel goed. Toch zie je het vaak voorkomen dat veel mensen op safe spelen door alle muren wit, zwart of grijs te verven. Daarnaast zijn ook de meubels, tafels en stoelen vaak niet heel erg spannend. Toch kan je door middel van kleur voor veel meer sfeer in huis zorgen. Zo zijn de kleuren geel, roze en blauw helemaal in deze winter. Je ziet het misschien niet meteen voor je, maar probeer het eens. Het zal er veel meer sfeer in het huis brengen tijdens de koudere wintermaanden. 

 


Laatst bewerkt op: 26 oktober 2020 14:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zo maak je je huis winterklaar

De zomer is officieel voorbij. De bladeren beginnen van kleur te veranderen, de winterjas is uit de kast getrokken en het is echt herfstweer. Voor we het weten is het alweer winter. Om deze wintermaanden geheel in stijl en sfeer door te komen, is het tijd om het huis weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: