001 -Family
Wat komt er kijken bij een typisch kerstpakket voor Aalsmeerders?

Wat komt er kijken bij een typisch kerstpakket voor Aalsmeerders?


Geplaatst op: 11 november 2020

Het einde van het jaar nadert en dus wordt het hoog tijd om na te gaan denken over de samenstelling van het kerstpakket. Een kerstpakket geeft je als ondernemer aan je personeel, maar natuurlijk kun je kerstpakketten ook schenken aan iedereen die je dierbaar is. Juist in deze ingewikkelde tijd is het goed om elkaar een extra blijk van waardering te geven. Wat is er dan mooier om een leuk cadeau voor iemand te kopen? En zeg je Aalsmeer, dan zeg je gezelligheid. Laat nu net die gezelligheid bij veel kerstpakketten dit jaar centraal staan! We bekeken de nieuwste kerstpakketten en komen tot de conclusie dat de feestdagen ons veel te bieden hebben!

Brede variatie

Aalsmeerders houden van voldoende keus. Met de collectie kerstpakketten 2020 zit het met die keus wel goed. Voor elk budget en in een groot aantal thema’s zijn kerstpakketten verkrijgbaar. Ze zijn stuk voor stuk sfeervol en zitten boordevol leuks en lekkers. Zo is er bijvoorbeeld het kerstpakket met de naam ‘Winter nights’, speciaal bedoeld om die lange winteravonden extra knus te maken, compleet met een vuurkorf en diverse heerlijkheden om op te peuzelen, terwijl je geniet van het knapperende houtvuur. Van geheel andere orde is het kerstpakket ‘Bucket list’, met een mooie ton om dingen in te bewaren of om lekker op te zitten. Verder een lantaarn, een plaid en natuurlijk ook hierbij veel lekkere dingen. Dit pakket straalt volop klasse en luxe uit.

Gezelligheid troef

De echte Aalsmeerder maakt het graag gezellig in huis. Wat is er leuker en gezelliger dan samen spelletjes spelen? Hierin voorziet het kerstpakket met de alleszeggende titel ‘Spelen maar’, een mooie collectie van maar liefst honderd verschillende spellen, met daarbij zorgvuldig geselecteerde hapjes en drankjes. Echt een toppakket om iemand voor de feestdagen cadeau te doen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want er is dit jaar bijzonder veel keus. Niet alleen de dozen vol verrassingen zijn volop verkrijgbaar. Er zijn ook kleinere pakketjes met bijvoorbeeld bad- en doucheproducten, die inspelen op thema’s als persoonlijk genieten en ontstressen. Fijn is ook dat je als koper van kerstpakketten heel eenvoudig kunt selecteren op basis van een thema of op basis van het budget. Het is zelfs mogelijk om pakketten op maat te laten maken, waarbij je zelf de regie in eigen hand neemt voor de perfecte samenstelling ervan.


Laatst bewerkt op: 11 november 2020 17:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat komt er kijken bij een typisch kerstpakket voor Aalsmeerders?

Het einde van het jaar nadert en dus wordt het hoog tijd om na te gaan denken over de samenstelling van het kerstpakket. Een kerstpakket geeft je als ondernemer aan je personeel, maar natuurlijk kun je kerstpakketten ook schenken aan iedereen die je dierbaar is. Juist in deze ingewikkelde tijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: