Zondag 4 oktober op Rick FM de 33e en laatste uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

Zondag 4 oktober op Rick FM de 33e en laatste uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen


Geplaatst op: 2 oktober 2020

In deze uitzending een interview met de huidige burgemeester Pieter Heiliegers. Hij vertelt welke andere dingen hij nog meer doet naast zijn burgemeesterschap in de gemeente Uithoorn.

De Bukker, Bekende Uithoornaar of Kwakelaar, van de week is Radmilo Soda, trainer en lifestyle-coach. Hij woont in Uithoorn en werd landelijk bekend door zijn rol als personal trainer in het TV-programma Obese.
https://www.sodabodyfit.nl/

Uit het Rick FM-radio-archief een reportage over de Kwakelse historische vereniging “Stichting De Kwakel Toen & Nu".

In zijn laatste historische column schetst Chris Woerden welke historische festiviteiten ons de komende jaren nog staan te wachten.

We hebben in het kader van de 200 seconden een Uithoornaar of Kwakelaar aan het woord. Deze week een gesprek met Gerrit Burggraaf, oud-brandweerman en eigenaar van een mooie collectie historische voertuigen uit de 2e wereldoorlog, die op afspraak te bezichtigen zijn.

De muziek in deze uitzending zijn nummers uit de Uithoornse & Kwakelse Top 200. Uitzending van de complete Top 200 was in het weekend van 15 & 16 augustus. De totale lijst is te downloaden via onze website; 
https://www.rickfm.nl/cwm/fm/userfiles/content/9B7FFD23-542B-67E4-2172-956C47DC2BA2.pdf

De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichting Oud Uithoorn/De Kwakel en Stichting De Kwakel Toen & Nu en wordt op woensdag 7 oktober herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op de website; https://www.rickfm.nl/podcasts/content/page?4092 
Ook zijn onze podcasts via Spotify, iTunes en Google te beluisteren onder Uithoorn 200 jaar.

Rick FM bedankt het negenkoppige productieteam dat deze 33 uitzendingen heeft mogelijk gemaakt. Bedankt Harry Verhoef voor de techniek, Ria Tammer, Jan Zeldenthuis en Jan Tilburgs voor de interviews, Chris Woerden voor de historische columns, Jeroen Könst voor het radioarchief, Hans Busscher voor de bureauredactie en de marketing, Kees Hoogervorst voor de promo's en Bertus Taekema voor de podcasts. En iedereen bedankt die op één of andere wijze aan de productie van het radioprogramma Uithoorn 200 jaar heeft bijgedragen.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: 5a frequentie 174,928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream 
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/ 

Volg #Uithoorn200jaar op #RadioRickFM


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 4 oktober op Rick FM de 33e en laatste uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

In deze uitzending een interview met de huidige burgemeester Pieter Heiliegers. Hij vertelt welke andere dingen hij nog meer doet naast zijn burgemeesterschap in de gemeente Uithoorn.De Bukker, Bekende Uithoornaar of Kwakelaar, van de week is Radmilo Soda, trainer en lifestyle-coach. Hij woont in Uithoorn en werd landelijk bekend door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: