001 - Escaperoom aglemeen
De spanning stijgt bij De Vinken

De spanning stijgt bij De Vinken


Geplaatst op: 4 oktober 2020

Het eerste achttal van De Vinken doet uitstekend mee in de huidige veldcompetitie. Het team van trainer-coach Johan Kroon won alle vijf de wedstrijden met redelijk gemak. Samen met het eveneens nog ongeslagen DSO (Alkmaar) deelt het Suiteteam de eerste plaats in de derde klasse E van het KNKV.

ADOS buigt
Ook de bezoekers van afgelopen zaterdag liepen al snel achter de feiten aan. Het Hoornse ADOS had zelf slechts eenmaal gezegevierd en nu stond het binnen vier minuten al 4-0 voor de Vinkeveense thuisploeg.
Het eerste aanvalsvak met Zöe van Dasler, Eva Hemelaar, Jerom Stokhof en Rutger Woud kwam ondanks de gestage regen uitstekend los: 2-0 via Rutger en Zoë. Ook het tweede aanvalsvak met Mariska Meulstee, Dorien Verbruggen (voor de afwezige Emese Kroon), Gideon Leeflang en Levi Kroon stiefelde stevig verder: 4-0 via Levi en Mariska.
Het was duidelijk dat De Vinken hier zou gaan winnen. Met doelpunten van Rutger (3x), Mariska en Dorien kwam de ruststand op 9-3.

Honderd doelpunten
Ook in de tweede helft kwam het Kindermodehuisteam niet in de problemen. Sterker nog, halverwege de tweede speelperiode stond het alweer 15-3 (scores van Eva (2x), Rutger, Dorien, Mariska en Jerom). Het moment voor Kroon om youngster Iris den Boer speelminuten te geven. Zij verving aanvoerster Mariska en deed dit op sublieme wijze door direct een doorloopbal te verzilveren: 16-3. Doelpunten van Jerom, Iris, Levi, Rutger en Gideon brachten de eindstand op 21-6. Topscorer Rutger Woud maakte er zaterdag vijf en bracht daarmee zijn tussentotaal op 24. Gideon Leeflang scoorde het laatste doelpunt, wat tevens Vinken’s honderdste in deze competitie was. 

Uit in Alkmaar
Komende zaterdag speelt De Vinken de cruciale uitwedstrijd tegen medekoploper DSO, dat met een nog beter doelsaldo (+53 tegen +45) een geduchte tegenstander zal zijn.



Laatst bewerkt op: 4 oktober 2020 10:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De spanning stijgt bij De Vinken

Het eerste achttal van De Vinken doet uitstekend mee in de huidige veldcompetitie. Het team van trainer-coach Johan Kroon won alle vijf de wedstrijden met redelijk gemak. Samen met het eveneens nog ongeslagen DSO (Alkmaar) deelt het Suiteteam de eerste plaats in de derde klasse E van het KNKV. ADOS Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: