001 - Escaperoom aglemeen
Breaking NEWS bij De Loods Fashion

Breaking NEWS bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 4 oktober 2020

Je denkt nu… nog groter? Echt?! Jazeker! De muur die de twee panden met elkaar verbondt, is al voor een gedeelte afgebroken. Je kunt EINDELIJK binnendoor van De Loods 1 naar De Loods 2.0.

Dit is pas het topje van de ijsberg van de verbouwing! In Januari gaat De Loods namelijk rigoureus op de schop. Halverwege februari 2021 is de opening van de EXTRA grote formule van De Loods in Mijdrecht. 

Dat betekent; nóg meer shoppen! Wat kun je verwachten? De kledingwinkel in Mijdrecht met een totaal oppervlak van 1000m2 zal meer klanten aan zich binden met dit weidewinkel bereik. Bij De Loods Fashion ga je straks niet meer even winkelen maar ga je een ‘dagje uit’. Het merken pakket voor zowel heren als dames zal worden uitgebreid. Voor de heren zullen zij het jongere publiek gaan aantrekken met hippe en trendy brands als een Malelions bijvoorbeeld. De damescollectie zal voortaan lopen tot en met maat 52! Een lekkere fles prosecco of een stylische airplant neem je ook nog even mee bij de kassa. Dat cadeautje voor die verjaardag heb je dan ook meteen in de pocket. Haal het woord mini maar weg voor warenhuis! 

Met De Loods Beauty wordt De Loods een totaal pakket. Je kunt hier terecht voor schoonheidsbehandelingen, wimperlifting en massages. En wat dacht je van een nagelbar? Heb je een nieuwe jurk gekocht? Dan meteen even een bijpassende gellak op de nagels laten zetten. 

Over de bar gesproken… Ik heb me laten vertellen dat deze straks wederom in het hart van de winkel komt te staan en wel 18 METER! lang zal worden. Ik zie mezelf al helemaal zitten met een lekkere cappuccino tijdens een break van mijn shopsessie. 

Dus…. Is het al februari 2021?


Laatst bewerkt op: 4 oktober 2020 10:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Breaking NEWS bij De Loods Fashion

Je denkt nu… nog groter? Echt?! Jazeker! De muur die de twee panden met elkaar verbondt, is al voor een gedeelte afgebroken. Je kunt EINDELIJK binnendoor van De Loods 1 naar De Loods 2.0. Dit is pas het topje van de ijsberg van de verbouwing! In Januari gaat De Loods … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: