001 - Escaperoom aglemeen
Buurtkamer Vinkeveen bestaat 10 jaar

Buurtkamer Vinkeveen bestaat 10 jaar


Geplaatst op: 6 oktober 2020

De buurtkamer Vinkeveen bestaat op donderdag 19 november 10 jaar!  

Ter gelegenheid daarvan wilden we dat graag vieren met een gezellige bijeenkomst met een vers kopje koffie/thee en natuurlijk gebak! Muziekje erbij, gasten erbij, en zelfs de burgemeester had zijn komst toegezegd!

Maar door Corona kunnen de buurtkameractiviteiten helaas tijdelijk niet doorgaan. Daarom moeten we dit feestelijke jubileum dus noodgedwongen uitstellen naar een nog nader te bepalen datum volgend jaar. U krijgt daarover uiteraard bericht. 

Maar als u de buurtkamervrijwilligers toch graag via een kaartje/mailtje wil feliciteren met het 10-jarige jubileum, hen wil bedanken voor al hun vrijwillige inzet de afgelopen jaren, dan kan dat via Annemarie Keja, coördinator van de buurtkamers van Tympaan-De Baat, adres: Dorpszicht 22, 1391 LX  Abcoude. Zij zorgt er dan voor dat het bij hen terecht komt. Liever via een mailtje? Dat kan natuurlijk ook a.keja@stdb.nl. 

We hopen u graag weer zo spoedig mogelijk te kunnen ontvangen in een van onze buurtkamers. Kijk voor het complete buurtkameroverzicht op onze website: https://www.tympaan-debaat.nl


Laatst bewerkt op: 6 oktober 2020 10:18

Bron: ingezonden stukkennn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtkamer Vinkeveen bestaat 10 jaar

De buurtkamer Vinkeveen bestaat op donderdag 19 november 10 jaar!   Ter gelegenheid daarvan wilden we dat graag vieren met een gezellige bijeenkomst met een vers kopje koffie/thee en natuurlijk gebak! Muziekje erbij, gasten erbij, en zelfs de burgemeester had zijn komst toegezegd! Maar door Corona kunnen de buurtkameractiviteiten helaas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: