001 - Escaperoom aglemeen
Hamei komt terug op Barendebrug

Hamei komt terug op Barendebrug


Geplaatst op: 6 oktober 2020

Sinds 9 september is de Barendebrug in de Dorpsstraat weer open voor verkeer. Alleen de Hamei (bovenbouw) is nog niet geplaatst. Deze wordt binnenkort in twee fases geplaatst. De eerste fase is op 22 oktober en de tweede fase op 11 en 12  november. Op deze drie dagen is de Dorpsstraat, ter hoogte van de Barendebrug, afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Van Cleeffkade met verkeersborden. 

De twee fases zijn nodig omdat er nog een aantal onderdelen opmaat moeten worden gemaakt die pas na plaatsen van het eerste gedeelte van de bovenbouw kunnen worden ingemeten en gemaakt. Om deze reden zit er drie weken tijd tussen de eerste en de tweede fase. 

Meer informatie

Meer informatie over deze werkzaamheden staan op www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering. Ook zijn de werkzaamheden te volgen via de site van de aannemer: https://www.griekspoor.nl/aalsmeer. Hier staat de actuele informatie over de planning en de verrichte werkzaamheden.   


Laatst bewerkt op: 6 oktober 2020 12:41

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hamei komt terug op Barendebrug

Sinds 9 september is de Barendebrug in de Dorpsstraat weer open voor verkeer. Alleen de Hamei (bovenbouw) is nog niet geplaatst. Deze wordt binnenkort in twee fases geplaatst. De eerste fase is op 22 oktober en de tweede fase op 11 en 12  november. Op deze drie dagen is de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: