001 -Family
Wat gaan we doen deze herfstvakantie?

Wat gaan we doen deze herfstvakantie?


Geplaatst op: 6 oktober 2020

Wat gaan we doen deze herfstvakantie?

Het is al lastig genoeg in deze corona periode. Welke activiteiten zijn nu veilig om te doen met het gezin deze herfstvakantie. Bij Hotel Mijdrecht Marickenland hebben ze hier wat leuks voor gevonden.

Achter het hotel in de nieuwe XL tuin liggen 2 Jeu de Boules banen waar je 50 minuten een baan kan huren. Jeu de Boules is een leuk spel voor jong en oud. Er zijn zelfs speciale kinderballen. Uiteraard is de 1,5 meter afstand tussen de banen makkelijk mogelijk. Materialen, speluitleg en een welkomstdrankje zijn inbegrepen.

Een andere leuke buitenactiviteit is het Eisstock Curlen.
Eisstock Curling, in Duitsland bekend onder de naam Eisstockschiessen, wordt over de hele wereld steeds populairder. Het is een leuk spel dat gespeeld wordt door alle leeftijden en het hele gezin.

Tijdig reserveren voor deze activiteiten is aangeraden omdat er een beperkt aantal plaatsen per starttijd beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie op www.hotelmijdrecht.nl/eisstock-curling  of www.hotelmijdrecht.nl/jeudeboules 
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat gaan we doen deze herfstvakantie?

Wat gaan we doen deze herfstvakantie? Het is al lastig genoeg in deze corona periode. Welke activiteiten zijn nu veilig om te doen met het gezin deze herfstvakantie. Bij Hotel Mijdrecht Marickenland hebben ze hier wat leuks voor gevonden. Achter het hotel in de nieuwe XL tuin liggen 2 Jeu … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: