De Baat (2e)

Verdachte zwemleraar uit Uithoorn voor rechter


Geplaatst op: 5 september 2011

De 53-jarige zwemleraar uit Uithoorn die meerdere kinderen zou hebben misbruikt, moet volgende week maandag voor de rechter verschijnen. Er is dan een pro-formazitting, waarin doorgaans vooral procedurele zaken aan bod komen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) maandag bekendgemaakt. 

Justitie verdenkt André V. van het misbruiken van vier kinderen. Aan drie van hen gaf hij zwemles in een zwembad in Aalsmeer. Deze misdrijven zouden hebben plaatsgevonden in 2010 en 2011.

De verdachte zou het vierde kind hebben misbruikt aan het einde van de jaren '80 en het begin van de jaren '90 van de vorige eeuw. De man gaf geen zwemles aan dit slachtoffer, maar paste op het kind. Het slachtoffer zou hier zwaar lichamelijk letsel aan hebben overgehouden.

Naast kindermisbruik verdenkt justitie de man ook van verboden wapenbezit. Hij zou onder meer een geweer hebben gehad.

Bron: Telegraaf.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: telegraaf.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verdachte zwemleraar uit Uithoorn voor rechter

De 53-jarige zwemleraar uit Uithoorn die meerdere kinderen zou hebben misbruikt, moet volgende week maandag voor de rechter verschijnen. Er is dan een pro-formazitting, waarin doorgaans vooral procedurele zaken aan bod komen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) maandag bekendgemaakt. Justitie verdenkt André V. van het misbruiken van vier kinderen. Aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: