001 -Family
Kids College spaart voor nieuw schoolplein

Kids College spaart voor nieuw schoolplein


Geplaatst op: 8 oktober 2020

Een groot, leeg plein dat is hoe de speelplaats van basisschool Kids College er momenteel bij ligt. Maar daar zal snel verandering in komen. De leerlingen van de school zijn namelijk hard aan het sparen om hun saaie plein om te toveren tot een duurzame en uitdagende speelomgeving. Afgelopen weken hebben de leerlingen zelf al meer dan 400 flessen bij elkaar verzameld. Een hele verdienste, maar voor een geheel nieuw schoolplein is veel meer geld nodig. Sinds afgelopen week staat er daarom een bakje bij de Jumbo in Wilnis waar de bezoekers hun statiegeldbonnetje kunnen doneren aan de school. De flessenactie is de eerste inzamelingsactiviteit die de basisschool inzet om geld op te halen. Maar de leerlingen en leerkrachten zullen het gehele schooljaar sparen en verschillende acties inzitten om na de zomervakantie met een mooi nieuw plein het schooljaar te starten. 

Wilt u de leerlingen steunen? Doneer uw statiegeldbonnetje bij de Jumbo of neem contact op met de school om sponsor te worden!


Laatst bewerkt op: 8 oktober 2020 20:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kids College spaart voor nieuw schoolplein

Een groot, leeg plein dat is hoe de speelplaats van basisschool Kids College er momenteel bij ligt. Maar daar zal snel verandering in komen. De leerlingen van de school zijn namelijk hard aan het sparen om hun saaie plein om te toveren tot een duurzame en uitdagende speelomgeving. Afgelopen weken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: