001 - Escaperoom aglemeen
RTV Ronde Venen daagt tijdens Fashion event uit om een eigen programma te bedenken

RTV Ronde Venen daagt tijdens Fashion event uit om een eigen programma te bedenken


Geplaatst op: 7 oktober 2020

RTV Ronde Venen zoekt creatieve doeners om een fashionprogramma te bedenken, te creëren of te presenteren. Lijkt je dat echt iets voor jou? Kom dan 15 oktober naar het Fashion & trends event en misschien wil je dan in een creatief team zo'n format bedenken en maken (filmen, presenteren, regelen, monteren). Geen ervaring is geen probleem, het team wordt gecoacht door RTV Ronde Venen.

De Ronde Venen barst van de fashion professionals, of het nu gaat om de designers, modellen, fotografen, dressers, trendforecasters, influencers of ondernemers ze hebben vaak een boeiende kijk op mode en trends.   RTV wil deze wil deze verhalen laten zien en de kijkers meenemen in de wereld van fashion.  Hoogste tijd voor een lokaal fashion & trends programma.

Uniek Fashion & Trends event op 15 Oktober 

Het event gaat je  een verrassende kijk in de wereld van fashion & trends geven die je normaal niet ziet. En laten we je natuurlijk zien hoe een programma gemaakt wordt. Om alvast een proeve te geven van profesionals uit De Ronde Venen hebben we een aantal boeiende sprekers uitgenodigd:

CHRISTINE BOLAND Toonaangevend trendanalist. Inspireerde labels als L’Oréal, Rituals en Estée Lauder. Boland deelt haar observaties over veranderend gedrag en destilleert daaruit toekomstige trends.

ESMEE HAZELAAR International fashionmodel, heeft gewerkt voor agencies in Milaan, Barcelona, Shanghai en Singapore. Esmee liep shows op de Amsterdam Fashion Week en neemt je mee achter de schermen van het modellenvak.

JOHN DRIEDONKS  Meesterinterviewer en media talentscout. Wereldwijd 

veel  gevraagd gastdocent  op universiteiten.  In New York wordt Driedonks geroemd om zijn aanpak. Hoe zet je storytelling crossmediaal in?  Hij daagt je uit!

Tijdens dit event kun je kijken of het maken van een fashion format iets voor je is. We vormen dan kleine creatieve teams die het format gaat bedenken en maken.  (filmen, presenteren, regelen, monteren). Geen ervaring is geen probleem, het team wordt gecoacht door RTV Ronde Venen

Voor het einde van het jaar gaan we je fashionprogramma uitzenden via tv, radio en de social media kanalen van RTV Ronde Venen. 

Hoe meld je je aan?  Let op er is beperkt plaats! Het event wordt strikt volgens de RIVM-regels georganiseerd. Meld je dus snel aan, dat kan door een mail te sturen naar peter@rtvrondevenen.nl

Kun je niet bij het event zijn of is het vol, dan nog willen we je uitdagen om toch het experiment aan te gaan en je aan te melden voor een creatief team.   


Laatst bewerkt op: 28 februari 2022 10:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

RTV Ronde Venen daagt tijdens Fashion event uit om een eigen programma te bedenken

RTV Ronde Venen zoekt creatieve doeners om een fashionprogramma te bedenken, te creëren of te presenteren. Lijkt je dat echt iets voor jou? Kom dan 15 oktober naar het Fashion & trends event en misschien wil je dan in een creatief team zo'n format bedenken en maken (filmen, presenteren, regelen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: