001 - De Baat
Politie vindt illegaal vuurwerk bij huiszoeking Wilnis

Politie vindt illegaal vuurwerk bij huiszoeking Wilnis


Geplaatst op: 7 oktober 2020

Al langere tijd zijn er 's avonds harde knallen te horen in Wilnis en omgeving. Tijdens een surveillance van de politie viel dat de agenten ook op waarna zij de fiets hebben gepakt. Tijdens de fietsronde was het al snel raak. In de buurt werd vuurwerk afgestoken en agenten waren vliegensvlug ter plekke. Een groepje jongeren had illegaal vuurwerk op zak waar zij een bekeuring voor hebben gekregen. Het vuurwerk is in beslag genomen.

Agenten hebben ook een huiszoeking gedaan bij een van de 'afstekers'. Daar werd nog meer illegaal vuurwerk aangetroffen wat direct in beslag is genomen.

De politie waarschuwt een ieder. Het afsteken van illegaal vuurwerk loopt al snel op tot 400,- euro boete per afgestoken artikel. Het in het bezit hebben van de illegale knallers, kan er ook nog eens voor zorgen dat je geen VOG, Verklaring Omtrent Gedrag, krijgt. Dat houdt in dat tientallen banen niet meer mogelijk zijn.

Volg de wijkagent van Wilnis nu ook op instagram: @wijkagent.wilnis


Laatst bewerkt op: 8 oktober 2020 09:25

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie vindt illegaal vuurwerk bij huiszoeking Wilnis

Al langere tijd zijn er 's avonds harde knallen te horen in Wilnis en omgeving. Tijdens een surveillance van de politie viel dat de agenten ook op waarna zij de fiets hebben gepakt. Tijdens de fietsronde was het al snel raak. In de buurt werd vuurwerk afgestoken en agenten waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: