Kooipop 2011 bij De Fabriek in Mijdrecht geslaagd


Geplaatst op: 5 september 2011

Het benefietfestival Kooipop in De Fabriek(het voormalige J.C. Allround) is geslaagd. Wanneer je de foto's bekijkt op de Facebook van Veenig Derondevenen is te zien dat de sfeer er goed in zat. Het aantal aanwezige bezoekers dat in de middag nogal wisselde per optreden bleef in de avond alleen nog maar aangroeien tot er een aardig ‘kooitje vol' ontstond.

Uiteindelijke brachten de 200 bezoekers een winst van ong. €1000,- op. Om nieuwe bands en ander lokaal talent te ondersteunen is er een nieuwe backline(apparatuur) en een podium nodig. Met dit bedrag kan er een kleine start gemaakt kunnen worden met de aankoop!

Het publiek kon genieten van verschillende acts die om De Fabriek en het jongerenwerk te steunen allemaal gratis zijn komen opdraven. Sophie Jurrjens en View Apart leverden zoals altijd weer kwaliteit, waarna rapper Ryordon samen met Vonker Kevin het podium onveilig maakten. Ondertussen verkoelde het publiek zich bij de Bobtailbar waar je Alcohol vrij kon drinken. Mede mogelijk gemaakt door de Nuchter Verstand campagne! Daarna was het terug naar De Kooi om mee te springen met De Ronde Veense Vonk die hun strepen ook zeker al verdiend hebben in De Fabriek!

All Allowed en speelde voor het eerst met hun huidige bezetting, en dat was zeker een succes! Surfing Allowed rockte het podium voor de vierde keer in hun carrière. The Dead wings rockten het podium, Five Broken Trees en Dominee Van Zanten waren de vreemde eenden in de bijt aangezien ze niet uit De Ronde Venen kwamen. Vooral Five Broken Trees zetten het publiek in beweging en daar heeft menigeen wat blauwe plekken aan over gehouden zoals dat hoort wanneer je de pit in springt! Binnen vermaakte je je met Dj Daniel die allerlei muziek ten gehore bracht. Om 12 uur probeerden de Wolfhunters hun set af te ronden, wat nog best lastig blijkt met zo'n enthousiast publiek. Hierna verplaatste de gezelligheid zich naar binnen waar Niks Is Tof afsloot met hun dansbare klanken.

De Fabriek bedankt alle acts, het publiek, de vrijwilligers en natuurlijk onze sponsors met een hart voor jongerenwerk; Snackbar Adelhof, Albert Heijn, Het Ronde Venen fonds en Stichting Pop en Podium. Volgend jaar weer!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kooipop 2011 bij De Fabriek in Mijdrecht geslaagd

Het benefietfestival Kooipop in De Fabriek(het voormalige J.C. Allround) is geslaagd. Wanneer je de foto's bekijkt op de Facebook van Veenig Derondevenen is te zien dat de sfeer er goed in zat. Het aantal aanwezige bezoekers dat in de middag nogal wisselde per optreden bleef in de avond alleen nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: