001 - Escaperoom aglemeen
Isolatieactie Uithoorn van start

Isolatieactie Uithoorn van start


Geplaatst op: 10 oktober 2020

Doordat steeds meer bedrijven isolatiemaatregelen aanbieden, is het voor woningeigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom is de gemeente gestart met een isolatieactie.

Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en het opwekken van duurzame energie stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners verschillende isolatie-maatregelen uit laten voeren tegen een scherpere prijs. 

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket.Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de isolatie-maatregel(en) zal uitvoeren. 

Online informatiebijeenkomst dinsdag 20 oktober

Voor meer informatie over de isolatieactie wordt op dinsdag 20 oktober een informatiebijeenkomst georganiseerd. In verband met de coronamaatregelen vindt deze online plaats. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden. Een stap voor stap uitleg hoe u online kunt deelnemen, vindt u op www.regionaalenergieloket.nl, na het invullen van uw postcode.Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de isolatieactie verder toegelicht en kunnen bewoners hun vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Inschrijven isolatieactie

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur advies geven over de isolatie-maatregel. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen bewoners besluiten of ze meedoen met de actie.  Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl


Laatst bewerkt op: 10 oktober 2020 16:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Isolatieactie Uithoorn van start

Doordat steeds meer bedrijven isolatiemaatregelen aanbieden, is het voor woningeigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom is de gemeente gestart met een isolatieactie. Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en het opwekken van duurzame energie stimuleren. Door de aankoop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: