001 - Escaperoom aglemeen
Onthulling naambord bij inloophuis ’t Anker

Onthulling naambord bij inloophuis ’t Anker


Geplaatst op: 12 oktober 2020

Dinsdag 8 oktober j.l. is met de naamgeving van het schoolplein de herbestemming van OBS De Trekvogel aan de Karekiet in Mijdrecht verder in de afrondende fase gekomen.

In de voorafgaande jaren heeft (de vorig jaar overleden) Chris Gispen, voormalig voorzitter van Inloophuis ’t Anker, gezocht naar een gebouw, waarin hij zijn overtuiging gestalte kon geven. De overtuiging dat een goede psychosociale begeleiding voor kankerpatiënten en naaste familieleden nodig is.
Ter nagedachtenis aan hem, initiatiefnemer en bevlogen aanjager van het project om De Trekvogel een nieuwe bestemming te geven, heeft drs. Rein Kroon, wethouder en eerste locoburgemeester van de gemeente de Ronde Venen, in overleg met de voorzitters van de vier organisaties die in De Trekvogel zijn gehuisvest besloten om het plein Chris Gispen Plein te noemen.

De onthulling van het nieuwe naambord werd verricht door Rein Kroon samen met de dochters van Chris. Het is jammer dat Chris dit evenement niet zelf heeft kunnen meemaken.
Wegens de corona-crisis kon slechts een beperkte groep genodigden van inloophuis ’t Anker, jongerenwerk Tympaan de Baat, Schildersatelier de Kromme Mijdrecht en de Voedselbank aanwezig zijn.Laatst bewerkt op: 12 oktober 2020 09:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onthulling naambord bij inloophuis ’t Anker

Dinsdag 8 oktober j.l. is met de naamgeving van het schoolplein de herbestemming van OBS De Trekvogel aan de Karekiet in Mijdrecht verder in de afrondende fase gekomen. In de voorafgaande jaren heeft (de vorig jaar overleden) Chris Gispen, voormalig voorzitter van Inloophuis ’t Anker, gezocht naar een gebouw, waarin … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: