001 - Escaperoom aglemeen
De Vinken D1 beloond met kampioenschap

De Vinken D1 beloond met kampioenschap


Geplaatst op: 12 oktober 2020

In de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag zijn de Jumbopupillen van De Vinken D1 na een spannende strijd terecht kampioen geworden. Met 6-3 werd concurrent SDO verslagen.

In de aanloop naar deze wedstrijd ontspon zich al een spannende competitie. In de eerste wedstrijd begin september moest de Vinkeveense toekomst nog de meerdere erkennen in het Linschotense Luno: 6-2 verlies. Daarna echter werden alle wedstrijden redelijk overtuigend gewonnen. Het puntloze Fiducia werd thuis met 15-0 en uit met 1-14 verslagen.  SDO uit werd 3-6 en de terugwedstrijd tegen Luno thuis leverde een overtuigende 10-3 eindstand op. 

En opeens was het 10 oktober. Een heuse kampioenswedstrijd. SDO en De Vinken stonden samen bovenaan met een wedstrijd verlies op 8 punten. Helaas mochten er geen supporters langs de zijlijn aanmoedigen. Maar thuis via een livestream kon de wedstrijd toch gevolgd worden door vrienden, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en vele Vinkensupporters. 

De Vinken startte voortvarend aan de wedstrijd, er werd gestreden voor elke meter. Ook werden mooie snelle aanvallen opgezet. Echter je moet jezelf wel belonen. Dat deed SDO: het tweede schot van de Kamerikkers was meteen raak, 0-1 voor SDO. De Vinken gaf nog wat meer gas en zag dit uiteindelijk beloond met een ruststand van 3-2.

De tweede helft was vanuit De Vinkenkant wat slordiger. Een aantal verkeerde keuzes en wat plaatsfouten werden gemaakt. Was dit dan toch de spanning? Toch werd de 4-2 gescoord en even later de 5-2. De D1 keek naar het aantal minuten op het scorebord, thuis voor de buis werd volop aangemoedigd en gecoacht, zou dit genoeg zijn? 5-3 viel redelijk snel na de score van De Vinken. De Vinkenjeugd creëerde weer kans op kans en uiteindelijk viel de verlossende beloning net voor tijd: 6-3. Yes, kampioen! Een mooie beloning voor de inzet en het harde werken van deze eerstejaars D!

Op de kampionsfoto: Amber Kooijman, Anoek Kroon, Senna Spiering Sophie Tabor, Maud Verlaan, Fiene Verweij, Sven van Leeuwen, Luuk van der Meer, Cas van Saane en trainer-coach Arjan Kroon.


Laatst bewerkt op: 13 oktober 2020 06:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken D1 beloond met kampioenschap

In de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag zijn de Jumbopupillen van De Vinken D1 na een spannende strijd terecht kampioen geworden. Met 6-3 werd concurrent SDO verslagen. In de aanloop naar deze wedstrijd ontspon zich al een spannende competitie. In de eerste wedstrijd begin september moest de Vinkeveense toekomst nog de meerdere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: