001 - Escaperoom aglemeen
Expositie van schilderijen van Wil de Goyer in de Angstelborgh

Expositie van schilderijen van Wil de Goyer in de Angstelborgh


Geplaatst op: 12 oktober 2020

In de Angstelborgh hangen weer nieuwe schilderijen, ditmaal van de hand van een oud-medewerkster van Tympaan, Wil de Goyer. 

Wil zegt zelf over haar schilderijen: “Vanaf 2005 ben ik begonnen met schilderlessen in olieverf. Al snel ontwikkelde ik een eigen stijl. Vele jaren later realiseerde ik mij, dat deze gebeurtenis niet zo maar toevallig heeft plaatsgevonden. Dit viel samen met een periode waarin ik meer eigen keuzes ging maken op verschillende levensgebieden. Ook realiseer ik mij nu dat mijn voorkeur voor landschappen en natuur mij onbewust terugvoeren naar mijn jeugd als schippersdochter. En kom ik met elk schilderij dichter bij mijn eigen hart” 

Na lange tijd gewerkt te hebben in olieverf, heeft zij nu ook kennis gemaakt met andere materialen, als aquarelverf, soft pastelkrijt en ecoline. Enkele van deze werken kunt u nu in de Angstelborgh bekijken t/m 14 november. Ook kunt u haar website bezoeken www.wildegoyer.nl 

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude. Op werkdagen is de Angstelborgh geopend van 10 tot 17:00 uur.
Wil zelf zal op vrijdagochtend 16 oktober van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig zijn. 
Laatst bewerkt op: 12 oktober 2020 15:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie van schilderijen van Wil de Goyer in de Angstelborgh

In de Angstelborgh hangen weer nieuwe schilderijen, ditmaal van de hand van een oud-medewerkster van Tympaan, Wil de Goyer.  Wil zegt zelf over haar schilderijen: “Vanaf 2005 ben ik begonnen met schilderlessen in olieverf. Al snel ontwikkelde ik een eigen stijl. Vele jaren later realiseerde ik mij, dat deze gebeurtenis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: