001 -Family
Burgemeester overhandigt map veilig ondernemen aan voorzitter Ondernemend Aalsmeer

Burgemeester overhandigt map veilig ondernemen aan voorzitter Ondernemend Aalsmeer


Geplaatst op: 14 oktober 2020

In de Week van de Veiligheid overhandigde burgemeester Gido Oude Kotte aan Hugo van Luling, voorzitter van Ondernemend Aalsmeer, een map met adviezen en tips voor veilig ondernemen.  Deze informatie helpt ondernemers om hun bedrijfspanden en winkels veiliger te maken. De gemeente en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid(CCV) willen met deze actie ondernemers weerbaar maken tegen criminaliteit. 

Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en medewerkers kunnen met het nemen van preventieve maatregelen en door bewustwording van de risico’s veel ellende en schade voorkomen. 

Platform Veilig Ondernemen

De Amstelland gemeenten nemen deel aan het Platform Veilig Ondernemen (PVO). In dit platform werken politie, justitie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers samen aan een veilige omgeving voor ondernemers, personeel én klanten. Deelnemers zijn: Koninklijke Horeca Nederland, Transport Logistiek Nederland, MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie (OM). Het PVO wordt ondersteund door het CCV bij de uitvoering van projecten.

Wilt u meer weten over veilig ondernemen? Kijk dan op www.aalsmeer.nl

 


Laatst bewerkt op: 14 oktober 2020 13:58

Bron: Ingezonen stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester overhandigt map veilig ondernemen aan voorzitter Ondernemend Aalsmeer

In de Week van de Veiligheid overhandigde burgemeester Gido Oude Kotte aan Hugo van Luling, voorzitter van Ondernemend Aalsmeer, een map met adviezen en tips voor veilig ondernemen.  Deze informatie helpt ondernemers om hun bedrijfspanden en winkels veiliger te maken. De gemeente en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid(CCV) willen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: