Bewoners en eigenaar Passage Mijdrecht zijn overlast van hangjongeren zat

Bewoners en eigenaar Passage Mijdrecht zijn overlast van hangjongeren zat


Geplaatst op: 15 oktober 2020

Bewoners, winkeliers en de eigenaar van winkelcentrum De Passage in Mijdrecht zien met lede ogen de overlast van hangjongeren in en rond het complex toenemen.

Daarbij gaat het om racen in de parkeergarage, zowel met gewone auto’s als met op afstand bestuurbare, het vernielen van verlichting, nooduitgangbordjes, nooddeuren en het met brommers af- en aanrijden op het plein voor de Passage. Ook is er geluidsoverlast door muziek en schreeuwende hangjongeren, en worden muren en ramen met voedsel besmeurd. Bovendien worden overal afvalresten achtergelaten. Ook zijn er diverse malen ballonnetjes en lachgaspatronen aangetroffen.

De onrust is al ruim een jaar aan de gang en voor de Vereniging van Eigenaren is de maat nu vol. In gesprekken met gemeente, politie en boa wordt goede wil getoond, maar daar blijft het bij en de situatie verslechtert. Inmiddels zijn de jongeren op camerabeelden vastgelegd en gaat beveiligingsbedrijf VMB Security & Services surveilleren met honden om de overlast terug te dringen.Laatst bewerkt op: 15 oktober 2020 11:48

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewoners en eigenaar Passage Mijdrecht zijn overlast van hangjongeren zat

Bewoners, winkeliers en de eigenaar van winkelcentrum De Passage in Mijdrecht zien met lede ogen de overlast van hangjongeren in en rond het complex toenemen. Daarbij gaat het om racen in de parkeergarage, zowel met gewone auto’s als met op afstand bestuurbare, het vernielen van verlichting, nooduitgangbordjes, nooddeuren en het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: