001 - Escaperoom aglemeen

Burgemeester De Ronde Venen: ruim 400 besmettingen in de gemeente, houd je aan de regels


Geplaatst op: 14 oktober 2020

In De Ronde Venen zijn er ruim 400 inwoners besmet met het coronavirus. De burgemeester roept iedereen op zich aan de regels te houden.

Via een videoboodschap spreekt de burgervader alle inwoners toe. Hij geeft zijn complimenten aan de horeca en sportlocaties die er in de afgelopen periode alles aan gedaan hebben om besmettingen te voorkomen. Ondanks dat is de gedeeltelijke lockdown toch ook echt nodig; ook in De Ronde Venen.

In de eerste fase waren er ongeveer 100 besmettingen in De Ronde Venen. Nu zijn dat er ruim 400. De burgemeester roept iedereen op zich nog even aan de regels te houden maar ook te denken aan een ander. Aan de eenzame inwoners en aan een ieder die hulp nodig heeft.

 

Laatst bewerkt op: 14 oktober 2020 17:11

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester De Ronde Venen: ruim 400 besmettingen in de gemeente, houd je aan de regels

In De Ronde Venen zijn er ruim 400 inwoners besmet met het coronavirus. De burgemeester roept iedereen op zich aan de regels te houden. Via een videoboodschap spreekt de burgervader alle inwoners toe. Hij geeft zijn complimenten aan de horeca en sportlocaties die er in de afgelopen periode alles aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: