001 - De Baat
Verras jouw personeel met geschenkpakketten van De Loods

Verras jouw personeel met geschenkpakketten van De Loods


Geplaatst op: 14 oktober 2020

Verras jouw personeel met een luxe geschenkverpakking met pepernoten. Leuk als extra bedankje en motivatie in deze tijd. En daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat het thuiswerken leuker is met een zak kruidnoten naast je toch?!

We nemen relaties al snel voorlief maar wanneer is de laatste keer geweest dat jij die speciale klant of personeelslid een blijk van waardering hebt gegeven? Hebben we dat in deze lastige tijd ook niet extra hard nodig? De Loods denkt met jou mee. De lekkernijen van Van Delft gaan met liefde door de maag en de exclusieve smaken (21 verschillende!) bevatten een absoluut verassend effect, een echte beleving! Wie wordt er niet blij van een lekkere pepernoot?

Laat ons daarom weten hoeveel klanten en/of personeelsleden jij graag een blijk van waardering geeft. Dan zorgen wij dat deze luxe pepernoot geschenken bij jou voor de deur staan, om uit te delen! Want zoals we al zeiden, liefde gaat door de maag! Je bestelling kun je doorgeven via 06-24551605.

Luxe geschenkverpakking klein:  €4,50
Inhoud: 1 specialiteiten kruidnoten zak naar keuze

Luxe geschenkverpakking groot: €13,-
Inhoud: 3 specialiteiten kruidnoten zak naar keuze

Let’s spread some LOVE… uhhhh kruidnoten.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verras jouw personeel met geschenkpakketten van De Loods

Verras jouw personeel met een luxe geschenkverpakking met pepernoten. Leuk als extra bedankje en motivatie in deze tijd. En daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat het thuiswerken leuker is met een zak kruidnoten naast je toch?! We nemen relaties al snel voorlief maar wanneer is de laatste keer geweest dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: