HandjeHelpen
Open inloopochtend basisschool de Schakel

Open inloopochtend basisschool de Schakel


Geplaatst op: 16 oktober 2020

Op woensdag 28 oktober a.s. organiseert basisschool de Schakel een open inloopochtend voor ouders die zich oriënteren op de basisschoolkeuze voor hun peuter. Van 09.30 tot 11.30 kun je als ouder/verzorger vrijblijvend binnenlopen, rondkijken en ervaren hoe het onderwijs in de groepen wordt gegeven. Uiteraard zijn de kinderen zelf ook van harte welkom.

Naast het meekijken in de kleuterklas is er gelegenheid om een praatje te maken met Marius-Jan Breugem, directeur van de Schakel. De ochtend is bedoeld om de sfeer op school te proeven en een idee te krijgen van hoe de Schakel met onderwijs omgaat. Bent je niet in de gelegenheid, maar wilt je wel graag op onze school komen kijken? Kom dan gerust op een ander tijdstip. Meer informatie over de Schakel vind je op www.schakelvinkeveen.nl


Laatst bewerkt op: 16 oktober 2020 10:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open inloopochtend basisschool de Schakel

Op woensdag 28 oktober a.s. organiseert basisschool de Schakel een open inloopochtend voor ouders die zich oriënteren op de basisschoolkeuze voor hun peuter. Van 09.30 tot 11.30 kun je als ouder/verzorger vrijblijvend binnenlopen, rondkijken en ervaren hoe het onderwijs in de groepen wordt gegeven. Uiteraard zijn de kinderen zelf ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: