001 -Family
Gratis opfrissen van uw verkeerskennis? Nog plek in Vinkeveen!

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis? Nog plek in Vinkeveen!


Geplaatst op: 19 oktober 2020

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden. 

Op initiatief van Tympaan-De Baat en Veilig Verkeer Nederland kunt u uw verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in 2 sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Utrecht. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide dagdelen komt. 

De trainingen zijn op donderdag 29 oktober en donderdag 26 november van 10:00 tot 12:00 uur in De Boei in Vinkeveen.

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Er is plaats voor 22 deelnemers. Inschrijven voor deze training kan bij Tympaan-De Baat, via e-mail info@stdb.nl en telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer (0297) 760 260 . Na aanmelding wordt een bevestiging van deelname toegestuurd, dat tevens dient als toegangsbewijs. 


Laatst bewerkt op: 19 oktober 2020 12:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis? Nog plek in Vinkeveen!

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden.  Op initiatief van Tympaan-De Baat en Veilig Verkeer Nederland … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: