001 - Escaperoom aglemeen
’t Anker weer gesloten

’t Anker weer gesloten


Geplaatst op: 19 oktober 2020

Inloophuis ’t Anker heeft 13 oktober jl. met onmiddellijke ingang zijn deuren voor onbepaalde tijd gesloten! Nu ook in De Ronde Venen het coronavirus om zich heen grijpt en het aantal besmettingen enorm oploopt, wil ’t Anker zijn verantwoordelijkheid nemen en gevolg geven aan de oproep van premier Rutte en minister De Jonge om de sociale contacten en reisbewegingen drastisch te beperken.

Op ’t Anker werden de RIVM-maatregelen en het mondkapjesadvies goed nageleefd en het inloophuis bleek de laatste maanden (weer) een nodige en graag bezochte ontmoetingsplek voor mensen met kanker en/of hun naasten. Naast de soms aangepaste activiteiten en de koffie/thee “op gepaste afstand” zou in oktober graag weer aandacht besteed zijn aan m.n. naasten van borstkankerpatiënten in het kader van de jaarlijkse borstkankermaand.

’t Anker weet echter als geen ander hoe belangrijk en kwetsbaar onze gezondheid is. Daarom wil het geen risico’s nemen en zijn de deuren helaas voorlopig weer dicht. Zie www.inloophuishetanker.nl en via 06-12 11 11 00 voor nadere informatie .


Laatst bewerkt op: 19 oktober 2020 14:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

’t Anker weer gesloten

Inloophuis ’t Anker heeft 13 oktober jl. met onmiddellijke ingang zijn deuren voor onbepaalde tijd gesloten! Nu ook in De Ronde Venen het coronavirus om zich heen grijpt en het aantal besmettingen enorm oploopt, wil ’t Anker zijn verantwoordelijkheid nemen en gevolg geven aan de oproep van premier Rutte en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: