001 - Escaperoom aglemeen
De Servicepunten blijven geopend

De Servicepunten blijven geopend


Geplaatst op: 19 oktober 2020

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De meeste ontmoetingsactiviteiten van Servicepunt & Tympaan-De Baat zijn daarom voor vier weken stil gelegd. 

Gelukkig kunnen wij de inwoners met aanpassingen nog wel van dienst zijn. De sociaal werkers, mantelzorgondersteuning, vrijwilligersondersteuning en de jongerenwerkers draaien extra uren om alle veranderingen op te vangen. We gaan, indien nodig, ook nog op huisbezoek en de diensten als Maaltijdbezorging en Personenalarmering draaien ook gewoon door.

De kantoren zijn met minimale bezetting bemand. De medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn per mail of telefoon te bereiken op hun gebruikelijke werkdagen. 

De Servicepunten blijven bereikbaar en open. U kunt ons bellen op 0297-587600; telefonisch kunnen al heel veel vragen beantwoord worden. De Servicepunten zijn open op de volgende locaties en tijden.

schermafbeelding-2020-10-19-om-12-59-25_1603105175.png

 En natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar via onze website: servicepuntderondevenen.nl of stuur een mail naar info@servicepuntderondevenen.nl.

Onze vrije inloop is op sommige Servicepunten weliswaar weer opgestart, toch vragen wij u om zoveel mogelijk op afspraak te komen zodat wij drukte kunnen voorkomen. Mocht dit toch het geval zijn, dan kunnen wij u vragen op een later tijdstip terug te komen of we plannen meteen een afspraak. Voor alle locaties geldt: kom bij voorkeur alleen en draag een mondkapje. 

Maakt u zich zorgen om uzelf, uw naaste of zijn er andere signalen uit de samenleving waarover u zich zorgen maakt, zoek a.u.b. contact met ons. Wij denken graag met u mee. 


Laatst bewerkt op: 19 oktober 2020 13:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Servicepunten blijven geopend

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De meeste ontmoetingsactiviteiten van Servicepunt & Tympaan-De Baat zijn daarom voor vier weken stil gelegd.  Gelukkig kunnen wij de inwoners met aanpassingen nog wel van dienst zijn. De sociaal werkers, mantelzorgondersteuning, vrijwilligersondersteuning en de jongerenwerkers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: