Van jonge dj’s tot Haendel en Haydn bij Radio Aalsmeer

Van jonge dj’s tot Haendel en Haydn bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 20 oktober 2020

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontvangt wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter die vervolgens het hemd van het lijf wordt gevraagd. En dat levert iedere keer weer interessante gesprekken op. Zo ook afgelopen maandag toen Wim Engel de 302de gast was. De oud-directeur van bakkerij Vooges wist al van jongs af aan dat hij het bakkerswezen in wilde. Na jaren met plezier het bedrijf te hebben uitgebouwd, heeft hij nu de scepter overgegeven aan zijn zoon en maait hij wekelijks 16.000 m2 gras op de Poel.  

Daarnaast maakt hij zich hard voor de stichting ALS en begeleidt hij als motard wielrenners de Mont Ventoux op voor de Tour du ALS. 

Natuurlijk heeft Wim ook een opvolger benaderd. Hij heeft purser Jur Hoekman gevraagd maandag 26 oktober als de 303e gast naar de studio te komen. Over het waarom deed Wim een beetje geheimzinnig. Met de vraag: “Vertel eens iets meer over je vriendin van dik in de 70?”, heeft hij een mooie cliffhanger bedacht.

Heb je ook een vraag voor Jur, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

'Sem op Zaterdag' op Nederlandse toer 

Na een (heel) klein ander muzikaal uitstapje met Dieuwertje Heuvelings vorige week zaterdag is het nu weer 'back to normal' bij ‘Sem op Zaterdag’. Sem is geïnspireerd geraakt door het 25-jarig jubileum van het lied Papa van Stef Bos. Het wordt minimaal een uur Nederlandstalig, opgevuld met lekker langzaam wakker worden in deze corona- en herfsttijd. Met een kwinkslag om het weekend vrolijk te beginnen op zaterdag 24 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur.  

‘Íntermezzo’ in teken van 2H’s

Het klassieke muziekprogramma ‘Intermezzo’ staat maandagavond 26 oktober in het teken van 2 H's, en wel Georg Friedrich Haendel en (Franz) Joseph Haydn. De een uit de Barok en de ander uit de klassieke periode. Beide componisten afkomstig uit niet muzikale families en beide zijn tegen de wil van hun vaders componist geworden. En er zijn meer overeenkomsten bij beide heren. Daar zal Sem van Hest maandagavond tussen 21.00 en 23.00 uur meer over vertellen en uiteraard de mooiste werken van beide componisten laten horen. 

Jonge dj’s bij ‘Young Ones’

Woensdag 28 oktober ontvangen Jonas en Stevan 2 lokale jonge dj’s en producers. Michael Masseurs en Kid Oostwouder timmeren flink aan de weg als FTR TNZ en hebben onlangs een single uitgebracht ‘Islands in the sky’, die nu ook via Spotify en iTunes te streamen is. De jongens gaan tussen 19.00 en 20.00 uur in de radiostudio uiteraard ook een lekker dj-setje draaien.  


Laatst bewerkt op: 20 oktober 2020 16:06

Bron: ingezonden stukkenn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van jonge dj’s tot Haendel en Haydn bij Radio Aalsmeer

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontvangt wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter die vervolgens het hemd van het lijf wordt gevraagd. En dat levert iedere keer weer interessante gesprekken op. Zo ook afgelopen maandag toen Wim Engel de 302de gast was. De oud-directeur van bakkerij Vooges wist al van jongs … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: