001 - Escaperoom aglemeen
Bijna 50 ideeën voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg

Bijna 50 ideeën voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg


Geplaatst op: 22 oktober 2020

Deze zomer kon iedereen een idee aandragen voor het middenstuk van de nieuwe rotonde bij de Zwarteweg / Burgemeester Kasteleinweg. In totaal hebben bijna 50 mensen een idee achter gelaten op de website participatie.aalsmeer.nl. Een prachtig resultaat. 

Wethouder Robert van Rijn: “Het was nog een uitdaging voor ons om hier vijf ideeën uit te selecteren maar het is gelukt. We hebben vooral gekeken of er veilig onderhoud gepleegd kan worden aan de rotonde, of het bij de Aalsmeerse uitstraling past en of het binnen het budget te realiseren is.” 

De vijf geselecteerde ideeën zijn: Aalsmeers bloemendorp ingediend door Thijs van Leeuwen, Rotunda Flora van Joop Kok, Stoer groen van Elize Eveleens, Golven van groen van Joost de Vries en Aalsmeer in grote letters van Susan Verheul. Dit laatste idee was ook ingediend door Wilco Hoogeveen (Aalsmeer Bloemendorp) en had ook raakvlakken met het idee van Monic Persoon (Verdwenen straatbeeld). 

Op deze vijf geselecteerde ideeën kunnen inwoners tot 30 november a.s. stemmen op de website https://participatie.aalsmeer.nl. 

Het idee met de meeste stemmen wordt uitgevoerd door de gemeente. 


Laatst bewerkt op: 22 oktober 2020 06:52

Bron: ingezonden stukkennn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijna 50 ideeën voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg

Deze zomer kon iedereen een idee aandragen voor het middenstuk van de nieuwe rotonde bij de Zwarteweg / Burgemeester Kasteleinweg. In totaal hebben bijna 50 mensen een idee achter gelaten op de website participatie.aalsmeer.nl. Een prachtig resultaat.  Wethouder Robert van Rijn: “Het was nog een uitdaging voor ons om hier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: