001 - Escaperoom aglemeen
Gijs van Leeuwen, 75 jaar lid van Brassband Concordia

Gijs van Leeuwen, 75 jaar lid van Brassband Concordia


Geplaatst op: 25 oktober 2020

Gijs van Leeuwen, spelend op de Bb Bas bij Brassband Concordia uit Vinkeveen, mocht afgelopen dinsdagavond tijdens de uitgestelde Algemene Ledenvergadering, een presentje ontvangen uit handen van de voorzitter. De reden hiervoor was een toch wel uniek jubileum van 75-jarig lidmaatschap. Normaliter wordt dit gevierd tijdens een concert, maar door de COVID-19 pandemie is dat dit jaar helaas niet mogelijk. 

Gijs, die ondanks zijn hoge leeftijd nog elke week op de repetitie vrolijk meespeelt en ervoor zorgt dat de stoelen klaarstaan voor de andere muzikanten, is hier heel nuchter onder. Gewoon doorademen is zijn devies en blijven spelen, zelfs als de repetities niet in zijn vertrouwde Vinkeveen plaatsvinden. De “kenners” zien dan ook Gijs zitten in het verenigingsgebouw van zustervereniging Viribus Unitis uit Wilnis, die ons in staat stelt om de repetities voort te zetten in verband met sluiting van de zaal in Cultureel Centrum De Boei in Vinkeveen.  Daarvoor onze dank!

Helaas zullen we dit jaar geen grote concerten kunnen organiseren, maar Brassband Concordia zal er alles aan doen om zich te laten horen, en natuurlijk doen we dit met onze jubilaris. Gijs, van harte gefeliciteerd namens Brassband Concordia.


Laatst bewerkt op: 25 oktober 2020 17:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gijs van Leeuwen, 75 jaar lid van Brassband Concordia

Gijs van Leeuwen, spelend op de Bb Bas bij Brassband Concordia uit Vinkeveen, mocht afgelopen dinsdagavond tijdens de uitgestelde Algemene Ledenvergadering, een presentje ontvangen uit handen van de voorzitter. De reden hiervoor was een toch wel uniek jubileum van 75-jarig lidmaatschap. Normaliter wordt dit gevierd tijdens een concert, maar door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: