HandjeHelpen
Duizenden huishoudens zonder water in De Ronde Venen

Duizenden huishoudens zonder water in De Ronde Venen


Geplaatst op: 26 oktober 2020

Duizenden inwoners uit De Ronde Venen konden maandagochtend geen warme douche nemen, omdat er geen water uit de kraan kwam. De oorzaak; een lek in de waterleiding.

Inwoners uit Abcoude, Baambrugge, Vinkeveen en Mijdrecht kampten met de problemen. Door een breuk in de waterleiding hebben duizenden huishoudens geen of weinig waterdruk. Douche was voor de meeste dan ook geen optie.

Netbeheerder Vitens is onderweg, maar moet het lek nog vinden. Wanneer dat gedaan is, zal de reparatie in gang worden gezet.

Update 10.55 uur
De oorzaak is gevonden. Het lek is geïsoleerd. De waterdruk in Abcoude, Baambrugge, Vinkeveen, Loenersloot, Wilnis en Mijdrecht wordt langzaam hersteld. Dat betekent dat iedereen weer water heeft.


Laatst bewerkt op: 26 oktober 2020 10:59

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Duizenden huishoudens zonder water in De Ronde Venen

Duizenden inwoners uit De Ronde Venen konden maandagochtend geen warme douche nemen, omdat er geen water uit de kraan kwam. De oorzaak; een lek in de waterleiding. Inwoners uit Abcoude, Baambrugge, Vinkeveen en Mijdrecht kampten met de problemen. Door een breuk in de waterleiding hebben duizenden huishoudens geen of weinig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: