001 - Escaperoom aglemeen
Nieuwe editie agenda Vinkeveen; een echt hebbedingetje

Nieuwe editie agenda Vinkeveen; een echt hebbedingetje


Geplaatst op: 26 oktober 2020

In 2014 verscheen de eerste enige echte Vinkeveen-agenda. Er werd op straat over gesproken, op verjaardagen werd de agenda tevoorschijn gehaald en menigeen zwijmelde even weg bij het lezen van de historische verhaaltjes. Kortom, de agenda - eigenlijk is het meer een boekje - is een daverend succes. Veel boekjes blijven in het dorp, maar er gaan ook exemplaren naar familie in Canada, Nieuw-Zeeland en andere hoeken van de wereld. De 1.000 agenda’s van 2014 waren binnen twee weken uitverkocht. De uitgever - korfbalvereniging De Vinken - was aangenaam verrast door dit succes en leden werden herhaaldelijk op straat aangesproken met de vraag of er het jaar daarop weer een editie zou komen.

De afgelopen jaren slaagde De Vinken daarin. Telkens met originele, anekdotische en historische verhaaltjes. Maar ook met prachtige foto’s van Vinkeveen (en omgeving) zoals het nu is. Het bleek een prima combinatie.

Agenda 2021

Dit jaar is het de vereniging wederom gelukt om een agenda met ruim twintig verhalen over Vinkeveen uit vroegere jaren samen te stellen. Lekker luchtig op papier gezet door de leden Jaap Meulstee, Cees Verrips en Jaco Kroon. Over het misschien wel drukste evenement dat ooit in Vinkeveen georganiseerd is: De Ronde van Vinkeveen. Over schaatsen op de plas, met hardrijwedstrijden waar je behoorlijk wat geld mee kon verdienen, over duizenden ballonnen die opgeblazen werden tijdens de fameuze feestweken, mensen die op een plankje van 33x28 cm urenlang bleven zitten, de eerste zelfbedieningswinkel in Vinkeveen, de bijzondere familie Portengen, De Goede Vangst en nog veel en veel meer. Tel daarbij op het fraaie ontwerp (Pijl 14 grafisch ontwerp) en de prachtige foto’s van toen en nu en het moge duidelijk zijn dat ook deze editie weer de moeite waard is.

Geen huis-aan-huis verkoop

Vanwege de corona komen de leden van De Vinken dit jaar niet aan huis. Maar niet getreurd, het agendaboekje is eenvoudig te bestellen via www.de-vinken.nl, via de mail (sponsorzaken@de-vinken.nl) of telefonisch via 06 27291849 (avonduren). Op de site van De Vinken kunt u alvast kijken hoe het boekje eruit ziet.

Een echt hebbedingetje voor maar € 9,50

De unieke combinatie van oud en nieuw maakt het voor mensen die iets met Vinkeveen hebben een echt hebbedingetje. Want welk dorp heeft er nu een eigen agenda? Daarom is het ook al jaren een leuk en origineel cadeau voor familieleden die uit Vinkeveen vertrokken zijn. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in. Voor de prijs (€ 9,50) hoeft u het niet te laten.Laatst bewerkt op: 26 oktober 2020 08:17

Bron: ingezonden stukkennn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe editie agenda Vinkeveen; een echt hebbedingetje

In 2014 verscheen de eerste enige echte Vinkeveen-agenda. Er werd op straat over gesproken, op verjaardagen werd de agenda tevoorschijn gehaald en menigeen zwijmelde even weg bij het lezen van de historische verhaaltjes. Kortom, de agenda - eigenlijk is het meer een boekje - is een daverend succes. Veel boekjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: