001 - Escaperoom aglemeen
Workshop Acryl gieten bij AKM

Workshop Acryl gieten bij AKM


Geplaatst op: 26 oktober 2020

Op zaterdag 7 & 14 november organiseert Atelier De Kromme Mijdrecht de workshop ‘Acryl gieten’ of ook wel ‘pouring’ genoemd. Dat is gieten met acrylverf op doek in verschillende kleuren en op diverse manieren. Vorig seizoen werd in 10 lessen de pouring methodiek door docent Carin de Hondt aan leden & cursisten voor gedaan, met deze workshop kun je het leren in de 2-daagse workshop van docent Ellen Stapper-Müller. De eerste dag gaat het vooral om het aanleren van de verschillende technieken en de tweede dag gaan we met de kennis en vaardigheid een mooi werkstuk maken. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende onderwerpen bijvoorbeeld een bloemenpracht schilderij, of een portret met acryl pouring geswiped haar is ook prachtig. Ook is een acryl pour heel geschikt om erover heen te schilderen.

Het lokaal van AKM is volgens de Corona richtlijnen ingericht, minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers kunnen aan de workshop meedoen. Het adres is Karekiet 49 in Mijdrecht, dat is in de voormalige school De Trekvogel. De les start om 9:30 en is tot 11:45. Kosten: 30 euro inclusief het materiaal. Heb je interesse of wil je aanmelden: mail naar leden.atelierdekrommemijdrecht.nl en voor meer voorbeelden zie https://atelierdekrommemijdrecht.nl/workshopsLaatst bewerkt op: 26 oktober 2020 10:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Acryl gieten bij AKM

Op zaterdag 7 & 14 november organiseert Atelier De Kromme Mijdrecht de workshop ‘Acryl gieten’ of ook wel ‘pouring’ genoemd. Dat is gieten met acrylverf op doek in verschillende kleuren en op diverse manieren. Vorig seizoen werd in 10 lessen de pouring methodiek door docent Carin de Hondt aan leden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: