De Baat (2e)

Millenniumkrant De Ronde Venen


Geplaatst op: 5 september 2011

Deze week valt in de gemeente De Ronde Venen de Millenniumkrant op de deurmat (16.000 stuks). In deze krant leest u meer over wat het betekent om een Millenniumgemeente te zijn.

De Ronde Venen is sinds 2007 een Millenniumgemeente. De gemeente onderschrijft de doelen die de Verenigde Naties (VN) hebben gesteld om extreme armoede en honger uit te bannen, de gezondheidszorg te verbeteren en een duurzaam leefmilieu te bevorderen.

In De Ronde Venen zijn veel lokale initiatieven om de millenniumdoelen te realiseren. In deze Millenniumkrant worden er een aantal uitgelicht. In de krant leest u op welke manieren de gemeente én inwoners, bedrijven of instellingen een bijdrage leveren.

De Millenniumkrant wordt in de week van 5 september huis-aan-huis verspreid in de gemeente De Ronde Venen. Er is ook een online versie van de krant beschikbaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Millenniumkrant De Ronde Venen

Deze week valt in de gemeente De Ronde Venen de Millenniumkrant op de deurmat (16.000 stuks). In deze krant leest u meer over wat het betekent om een Millenniumgemeente te zijn.De Ronde Venen is sinds 2007 een Millenniumgemeente. De gemeente onderschrijft de doelen die de Verenigde Naties (VN) hebben gesteld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: